CHAMPIONS LEAGUE

"Εκτέλεσαν" τη βασίλισσα Ντελ Πιέρο, Αμάουρι

"Εκτέλεσαν" τη βασίλισσα Ντελ Πιέρο, Αμάουρι
ντελ πιερο

Με σκόρερ τους Ντελ Πιέρο και Αμάουρι η "Γιούβε" κέρδισε την Ρεάλ με 2-1 στην... παγκόσμια μέρα γκολ (vds)

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από μεγάλη απόσταση, έπειτα από την πάσα του Αμάουρι.
Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 49’ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην «μεγάλη κυρία» από την σέντρα του Νέντβεντ, με την μπάλα όμως μετά την κεφαλιά του να βρίσκει και στο πόδι του Χάιντσε, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Κασίγιας.

Η «βασίλισσα» εν συνεχεία πίεσε αρκετά και η πίεσή της καρποφόρησε στο 66’, όταν και μείωσε με την άψογη σε εκτέλεση καρφωτή κεφαλιά του Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ από την σέντρα του Γκάμπριελ Χάιντσε, όμως δεν κατόρθωσε να ισοφαρίσει και έτσι οι «μπιανκονέρι» την προσπέρασαν και οδηγούν πλέον την… κούρσα του ομίλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη δύο Ελβετών οπαδών της Γιουβέντους που σκοτώθηκαν σε ατύχημα ενώ πήγαιναν την Ιταλία (με πούλμαν) για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ άλλα 26 άτομα του συνδέσμου τραυματίστηκαν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μάνινγκερ, Γκριγκέρα, Λεγκροτάλιε (46’ Μέλμπεργκ), Κιελίνι, Μολινάρο, Σισόκο, Μαρκίσιο (37’ Σαλιχάμιτζιτς), Μαρκιόνι, Νέντβεντ, Ντελ Πιέρο, Αμάουρι (78’ Ιακουΐντα).
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Φάμπιο Καναβάρο, Χάιντσε, Γκάγκο, Σνάιντερ, Φαν Ντερ Φάαρτ (76’ Ντρέντε), Ιγκουαΐν (54’ Ρόμπεν), Ραούλ, Φαν Νίστελροϊ.

Νέα έκπληξη η Μπάτε

Μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους η Μπάτε Μπόρισοφ έκανε μία ακόμη έκπληξη, καθώς πήρε το «Χ» στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ με 1-1.

Οι Λευκορώσοι προηγήθηκαν μάλιστα στο 52’ από την όμορφη προσπάθεια του Πάβελ Νεκάιτσικ, αλλά τελικά οι Ρώσοι γλίτωσαν την ήττα χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Φατίχ Τεκέ στο 80’, με τον Τούρκο πάντως να μην πανηγυρίζει αμέσως μετά γκολ, καθώς ακόμη και ο ίδιος εκτιμούσε πως ήταν οφ-σάιντ.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Σιρόκοφ, Κρίζανατς (69’ Ντομίνγκεζ), Σιρλ, Τίμοστσουκ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ (76’ Ζιριάνοφ), Ντάνι, Αρσάβιν, Φατίχ Τεκέ.
ΜΠΑΤΕ: Βερέμκο, Κάγκους, Ρζέφσκι, Σοσνόφσκι, Γιούρεβιτς, Βολόντκο, Λιχτάροβιτς (68’ Σιβάκοφ), Κρίβετς (85’ Μίρτσεφ), Στάσεβιτς (46’ Νεκάιτσικ), Μπλίζνιουκ, Ροντιόνοφ.


Γιουβέντους - Ρεάλ 2-1



Ζενίτ - Μπάτε 1-1



























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ