ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκτακτο ΔΣ με φόντο το τελεσίγραφο Βγενόπουλου σε Τζίγγερ

Έκτακτο ΔΣ με φόντο το τελεσίγραφο Βγενόπουλου σε Τζίγγερ
Βγενόπουλος Τζίγγερ INTIME SPORTS

Διαβάστε για τις κινήσεις Τζίγγερ και Βγενόπουλου ενόψει τελεσίγραφου του δεύτερου προς τον πρώτο που λήγει στις 11:00 και του έκτακτου ΔΣ (14:00).

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού είναι έτοιμο να γραφτεί την Δευτέρα (19/9) καθώς έχει προγραμματιστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στις 14:00, τρεις ώρες μετά την λήξη του τελεσίγραφου Βγενόπουλου προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

" Αυτό το σίριαλ πρέπει να τελειώσει. Για αυτό περιμένω απάντησή σου μέχρι τις 11 π.μ. την Δευτέρα 19-9-2011. Να τους πεις ότι εάν δεν έχω καθόλου απάντησή σου θα το εκλάβω σαν ΟΧΙ και τελειώνουμε. Με πέντε ναι προχωράμε", ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την επιστολή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος την οποία έστειλε στον Δημήτρη Γόντικα και ζητούσε να την κοινοποιήσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες η πλευρά του Τζίγγερ δεν πρόκειται να απαντήσει στο τελεσίγραφο, έτσι αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις του Βγενόπουλου ενόψει και του έκτακτου ΔΣ τρεις ώρες αργότερα (14:00).

Οι σκέψεις Βγενόπουλου

Στο μυαλό του υπάρχουν αρκετές σκέψεις σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του. Μια από αυτές είναι να παραιτηθούν τα δύο μέλη που έχει τοποθετήσει στο Δ.Σ. οι Μαυροκουκουλάκης και Λομβάρδου και παράλληλα και ο Μίμης Δομάζος ο οποίος εκπροσωπεί τον Ζολώτα και έτσι να μείνουν 10 τα μέλη του Δ.Σ. και αυτό να μην μπορεί να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση.

Σε αυτή τη περίπτωση στην Γενική Συνέλευση που ήδη έχει καθοριστεί για τις 4 Οκτωβρίου θα πρέπει να οριστεί νέο Δ.Σ. Αν δεν γίνει αυτό θα πάμε σε επαναληπτική η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου και αν και τότε δεν οριστεί νέο Δ.Σ. ο Παναθηναϊκός θα πάει σε διοίκηση πρωτοδικείου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ