ΑΕΚ

Έκρηξη Ντέμη

Έκρηξη Ντέμη
Μαρκος, Νικολαιδης

Η εμφάνιση του Ντέμη Νικολαϊδη στην προπόνηση είχε προειδοποητικό χαρακτήρα για τους παίκτες της ομάδας

Oι δύο απανωτές ήττες της ΑΕΚ έχουν προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα που βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πτοεί τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ζήτησε από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα και να παίζουν με ψυχή ώστε η "Ένωση" να πετύχει τους στόχους της και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος:
" Θα το πάρετε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω. Μπορείτε και θα το πάρετε. Είστε πολύ καλοί παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και θα είστε εσείς οι πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν. Όμως, δεν πρέπει να δίνετε τα... όπλα σας στους αντιπάλους σας. Δεν μπορεί να μαθαίνουν οι αντίπαλοι πώς θα παίζουμε και τι σχεδιάζει ο προπονητής.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ πιστεύω πολύ στις ικανότητες όλων σας. Αν δίνετε το 100% σε κάθε παιχνίδι και παλεύετε με την ψυχή σας για τη νίκη σε όλα τα ματς, τότε είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να το πιστεύετε κι εσείς. Πρέπει να μείνετε ενωμένοι, να είστε πάντα όλοι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Να σέβεστε την ομάδα και να τη βάζετε πάνω απ' όλους. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Και είμαι σίγουρος ότι θα τους πετύχουμε

".

"Ήσασταν αδιάφοροι με ΠΑΟ"


Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόδοση της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί ότι οι παίκτες του δεν έδωσαν το καλύτερο δυνατό και δεν έδειξαν το απαιτούμενο πάθος.

Μάλιστα ο Ντέμης χαρακτήρισε τους παίκτες του αδιάφορους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απογοητεύοντας τον κόσμο της ομάδας: " Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Σας έχω πει και στο παρελθόν ότι για μένα μετράει κυρίως η προσπάθεια. Δεν είμαι παράλογος και δεν λέω ότι οφείλετε να κερδίσετε όλα τα παιχνίδια και πως δεν πρέπει να χάσετε κανένα. Ξέρω ότι θα υπάρξει και μία κακή βραδιά για την ομάδα. Ομως, όλοι έχετε χρέος να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας μέσα στο γήπεδο, να προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις και να παλεύετε για την ομάδα. Το αποτέλεσμα έρχεται μετά.

Αν παλεύετε, κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από εσάς. Κανείς δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει για αδιαφορία. Γιατί η εικόνα που είχατε σ' αυτό το ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σαν να μην σας ενδιέφερε το παιχνίδι. Δεν δείξατε πάθος και δεν είχατε τη διάθεση που πρέπει. Ειδικά σε ένα ντέρμπι. Σαν να μην μπήκαμε ποτέ στον αγώνα. Μπήκατε στο γήπεδο και... παρατηρούσατε πώς παίζει ο Παναθηναϊκός. Ησασταν αδιάφοροι.



Δεν θέλω να σας ξαναδώ έτσι. Οπως ο κόσμος, έτσι κι εγώ απογοητεύτηκα από την εικόνα μας και σίγουρα δεν πρέπει να δείξουμε ποτέ ξανά τέτοιο πρόσωπο. Δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση. Θέλω να έχετε πάθος σε όλα τα ματς. Να χάσετε, αλλά να τα έχετε δώσει όλα προηγουμένως. Να μην σας ξαναδώ αδιάφορους, όπως στη Λεωφόρο. Σταματήστε να ψάχνετε για δικαιολογίες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Οταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, να σκέφτεστε μόνο ότι φταίτε εσείς. Κανένας άλλος και τίποτα άλλο. Είναι μεγάλο λάθος να αναζητάτε δικαιολογίες όταν δεν τα πάτε καλά. Παίξτε μπάλα, δείξτε πάθος και ας χάσετε. Με τον Ηρακλή χάσατε, αλλά δεν σας είπε κανείς τίποτα. Γιατί το παλέψατε μέχρι το τέλος και κάνατε τόσες ευκαιρίες

".

"Σταματήστε την ρουφιανιά"

H έκρηξη του Ντέμη ήρθε όταν έφθασε η στιγμή να μιλήσει για τις διαρροές αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας προς τον Τύπο από ορισμένους παίκτες. " Δεν πρέπει να μεταφέρονται προς τον Τύπο αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και τα πλάνα του προπονητή", ήταν τα λόγια του Ντέμη Νικολαϊδη προς τους παίκτες και επισήμανε ότι δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση, ζητώντας από τους παίκτες του να σταματήσουν την "ρουφιανιά":

" Κάνουν κακό στην ομάδα και στον εαυτό σας. Δεν είναι δυνατόν να μεταφέρονται στον Τύπο όλα όσα γίνονται στην ομάδα. Δεν υπάρχει αυτό που κάνετε, δεν το καταλαβαίνω. Ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής και γνωρίζω τι συμβαίνει. Εγώ δεν μιλούσα, αλλά υπήρχαν άλλοι που τα έλεγαν όλα.

Έδιναν την ενδεκάδα, τα συστήματα, τις ομιλίες. Αυτό με τρέλαινε από τότε. Ήθελα να τους... σκοτώσω, μου γύριζε το μάτι. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι, οι περισσότεροι, μιλάτε με δημοσιογράφους. Κάποιοι το θεωρείτε λογικό, ίσως να είναι λογικό να έχετε επικοινωνία με τους δημοσιογράφους. Εγώ, βέβαια, δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Θεωρώ όμως αυτονόητο ότι δεν πρέπει να τα μεταφέρετε όλα στους δημοσιογράφους. Έπειτα από κάθε κλειστή προπόνηση, όλα όσα έχουν γίνει, όλη η δουλειά που έχετε κάνει με τον προπονητή, υπάρχει την επόμενη μέρα στις εφημερίδες με αποτέλεσμα και οι αντίπαλοι να γνωρίζουν τα πάντα για τα αγωνιστικά μας ζητήματα και τις προθέσεις του προπονητή. Δεν είναι δυνατόν να λέτε αυτά τα πράγματα στους δημοσιογράφους. Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ενδεκάδα ήταν γνωστή από το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα. Μόλις σας την ανακοίνωσε ο προπονητής, αμέσως κυκλοφόρησε, ανέβηκε και στα σάιτ και όλοι γνώριζαν πώς θα παίξει η ομάδα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε αυτό. Αυτό είναι προδοσία, είναι ρουφιανιά. Είναι ανεπίτρεπτο λάθος, κάνετε κακό στην ομάδα και στον εαυτό σας. Θέλετε να είναι έτσι; Εντάξει, όμως προσωπικά δεν θα επιτρέψω να κάνετε κακό στην ομάδα. Να είστε σίγουροι ότι γνωρίζω ποιοι μιλάτε στους δημοσιογράφους. Μου είναι πολύ εύκολο να βρω ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε. Θα φτάσω στα άκρα για να προστατεύσω την ομάδα.

Αν δημιουργηθεί ανάλογο πρόβλημα, αυτός που θα ευθύνεται θα φύγει από την ομάδα. Θα τον διώξω. Σας μιλάω ειλικρινά, θα το κάνω. Γνωρίζω ποιος έχει πει την ενδεκάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι όμως και άλλοι που τα λένε όλα. Και τις ενδεκάδες και τα πάντα. Όταν θα είμαι 1.000% σίγουρος θα τους διώξω απ' την ομάδα. Μην έχετε το μυαλό σας ορισμένοι συνεχώς στους δημοσιογράφους. Δεν έχετε ανάγκη τις εφημερίδες για να παίξετε. Δεν το καταλαβαίνετε; Εγώ πάντως δεν έχω άλλη ανοχή. Θα τους τελειώσω όσους μιλάνε. Θα διώξω παίκτες. Τελείωσε! Ξέρω ποιοι μιλάνε. Σταματήστε τώρα, όσο είναι καιρός. Δεν πάει άλλο".



H 19αδα για το ΑΕΚ-ΟΦΗ

Oι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας κ. Lorenzo Serra Ferrer για τον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι: Αραμπατζής, Μορέτο, Αραουαμπαρένα, Ζεράλδο Άλβες, Παπασταθόπουλος, Ράμος, Λαγός, Κονέ, Καφές, Ζήκος, Παππάς, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Μανού, Ζούλιο Σέζαρ, Λυμπερόπουλος, Ριβάλντο, Καπετάνος, Μπλάνκο.

Στις 10.30 ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Μάχο ανέβασε ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί παρουσιάζοντας πολύ καλή εξέλιξη.

Ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι έπειτα από κοινή απόφαση της ΕΛ.ΑΣ, των υπευθύνων του ΟΑΚΑ και της ΠΑΕ, για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται πλέον η είσοδος των δικύκλων εντός της περιμέτρου του Ολυμπιακού Σταδίου".



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ