ΒΕΡΟΙΑ

Εκπληκτικό ντεμαράζ της "βασίλισσας του Βορρά", που ανακοίνωσε τρεις παίκτες. Ξεχωρίζει ο Μετόμο!

Εκπληκτικό ντεμαράζ της "βασίλισσας του Βορρά", που ανακοίνωσε τρεις παίκτες. Ξεχωρίζει ο Μετόμο!
Μετόμο

Η Βέροια πραγματοποίησε εντυπωσιακό μετεγγραφικό κτύπημα και την Πέμπτη (31/1) ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών. Πρόκειται για τους Μετόμο, Ζέλσον και Μελαμπιανάκη, με τον πρώτο να ξεχωρίζει αναμφίβολα.

Ο Λουσιέν Μετόμο, ο 30χρονος διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
Το νέο απόκτημα Βέροιας έχει γεννηθεί στις 19/4/1977, έχει ύψος 1,84 και διαθέτει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις Σεν Ετιέν (Γαλλία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Καϊζερσλάουτερν (Γερμανία) και στις Καϊσερισπόρ (Τουρκία), Λουκέρνη (Ελβετία), Σαουθάμπτον (Αγγλία). Έχει επίσης 42 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα του Καμερούν.

Στη "βασίλισσα του Βορρά" και ο Ζέλσον
Την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Ζέλσον Ζεράλδο Ντος Σάντος Ζούνιορ ανακοίνωσε η Βέροια.

Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 10/1/1979, έχει ύψος 1,84 μ. και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Άρχισε την καριέρα του από τη βραζιλιάνικη Κοριτίμπα, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια ανήκε στο δυναμικό της Πορτογαλικής Ακαντέμικα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ΠΑΕ, o Ζέλσον τόνισε: " Είμαι ικανοποιημένος από τη μετεγγραφή μου στη Βέροια. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να πετύχω πολλά γκολ, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με επέλεξαν".

Ανακοίνωσε και Μελαμπιανάκη

Τέλος, τη φανέλα της Βέροιας θα φοράει για τον επόμενο χρόνο ο Γιώργος Μελαμπιανάκης.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 26/1/1981) ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει ύψος 1,70 μέτρα. Τα τελευταία 4,5 χρόνια ήταν παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας, με τον οποίο είχε 76 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Βέροιας άρχισε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στο Αιγάλεω, την Α.Ε. Χανίων και τον Φωστήρα. Την περίοδο 2002-03 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, από την οποία κατέληξε στον Ιωνικό, τις δύο πρώτες σεζόν ως δανεικός και στη συνέχεια με ελεύθερη μετεγγραφή. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νίκαιας λύθηκε πρόσφατα, για λόγους που δεν είχαν να κάνουν με αγωνιστικά θέματα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, o Μελαμπιανάκης έκανε στο επίσημο site της ΠΑΕ τις παρακάτω δηλώσεις: " Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αρβανιτίδη και τον προπονητή κ. Μαντζουράκη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο πρωτάθλημα της Super League. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη νέα μου ομάδα και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

*Ο Ζέλσον θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 12.

*Ο Μελαμπιανάκης θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24.

*Η φωτογραφία προέρχεται από το επίσημο site του συλλόγου, στην οποία απεικονίζεται ο Μετόμο.





















TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ