ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Έκλεισαν δύο παιδιατρικά τμήματα νοσοκομείου λόγω Μπελενένσες

Οι παίκτες της Μπελενένσες κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπενφίκα | 27 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μπελενένσες κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπενφίκα | 27 Νοεμβρίου 2021 @2021 PEDRO ROCHA/AP IMAGES

Νοσοκομείο κοντά στη Λισσαβώνα ανακοίνωσε ότι έκλεισε προσωρινά δύο παιδιατρικά τμήματα, αφού ένας εργαζόμενος υγείας, ο οποίος εργάζεται ως γιατρός στη Μπελενένσες, βρέθηκε θετικός στη μετάλλαξη Όμικρον.

Νοσοκομείο κοντά στη Λισσαβώνα ανακοίνωσε ότι έκλεισε προσωρινά δύο από τα παιδιατρικά του τμήματα, αφού ένας εργαζόμενος υγείας, ο οποίος αποτελεί και γιατρό της Μπελενένσες, βρέθηκε θετικός στη μετάλλαξη "Όμικρον" του κορονοϊού.

Το νοσοκομείο Garcia de Orta στην Αλμάντα, δήλωσε ότι τα τμήματα επειγόντων περιστατικών παιδιατρικών και εξωτερικών ιατρείων θα παραμείνουν κλειστά από τις 10 μ.μ. την Τρίτη και για περίοδο 14 ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο ανέφερε ότι όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τον γιατρό (συνολικά ήταν 28 άτομα), βρίσκονται σε καραντίνα και παρακολουθούνται για τα συμπτώματά τους.

Οι πορτογαλικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν την Δευτέρα 13 κρούσματα της μετάλλαξης" Όμικρον", όλα σε παίκτες και προσωπικό της Μπελενένσες, με πρώτο φορέα του ιο, ποδοσφαιριστή της που επέστρεψε πρόσφατα από τη Νότια Αφρική.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ