ΑΡΗΣ

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
κοντης αθανασιαδης

Εκλέχθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ σε ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση των μετόχων το νέο Δ.Σ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ προκειμένου να αναδειχθεί το νέο ΔΣ της εταιρίας. Μετά την σχετική ψηφοφορία των μετόχων εξελέγη- ομόφωνα από τους παρισταμένους- το νέο ΔΣ της ΠΑΕ το οποίο αποτελείται από τους κ.κ. Αθανασιάδη Αθανάσιο, Βαλογιώργη Αγαπητό, Μπεκιάρη Θεμιστοκλή, Τζαμπάζη Διαμαντή, Σαρρή Δημήτριο, Ζαμπέτα Αντώνιο και Παπαδόπουλο Νικόλαο (εκπρόσωπος ΑΣ ΑΡΗ). Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη 10 Ιουνίου.
Κωνσταντόπουλος: "Ο Ναφτί έχει πνευμόνια"

O έμπειρος τερματοφύλακας της Κάρντιφ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για το μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον διεθνή Τυνήσιο Μεχντί Ναφτί, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και όχι μόνο.

" Ξέρω ότι είναι ένας παίκτης δυνατός, είναι αθλητικό το στυλ του παιχνιδιού του. Δεν φοβάται να μπει στις φάσεις και δεν θα σταματήσει να τρέχει σε όλο το παιχνίδι. Έχει αυτό που λέμε πνευμόνια και καλύπτει πολλούς χώρους μέσα στο γήπεδο. Είναι ακούραστος ποδοσφαιριστής και είναι πολύ καλός στις στημένες φάσεις λόγω σωματώδης", τόνισε ο Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξή του στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" ενώ για το πώς αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είπε: " Στην Αγγλία το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την Ελλάδα. Είναι πιο οργανωμένα και όλες οι κατηγορίες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Από τις μικρές κιόλας ηλικίες τα παιδιά παίρνουν στα σοβαρά τις προπονήσεις και αυτό γίνεται μέχρι και τις επαγγελματικές κατηγορίες. Αρέσει στον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο και βέβαια τα γήπεδα είναι πολύ καλύτερα και πιο οργανωμένα από αυτά στην Ελλάδα".

Για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πόρτσμουθ, είπε: " Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε καλά και προκρίθηκε. Κοιτάξαμε στα μάτια τους παίκτες της Πόρτσμουθ και πιστέψαμε στην πρόκριση. Προσωπικά είχα καλή απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και βοήθησα με τον τρόπο μου να φτάσουμε στη νίκη".

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έζησε τον εμφύλιο Κάρντιφ – Σούονσι, καθώς σε μία χρονιά αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες. " Ήταν πολύ περίεργα στην αρχή. Αρχικά ήμουν στην Σουόνσι, όμως υπήρξε μία σύγχυση, ένα μπέρδεμα για την διορία της ανανέωσης του δανεισμού μου. Μία βδομάδα αργότερα η Κάρντιφ μου πρότεινε συμβόλαιο και εκείνη τη στιγμή ήταν η μοναδική λύση. Υπάρχει όπως διαπίστωσα μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων".

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στο μέλλον του, τόνισε χαρακτηριστικά: " Υπάρχει πλέον στο πίσω μέρος του μυαλού μου να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν με ρωτούσατε πριν 3-4 χρόνια θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω. Αν τελικά υπάρξει κάτι καλό από την Ελλάδα θα το συζητήσω σοβαρά. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα. Έχω αφήσει στον μάνατζερ μου να χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που τα μαθαίνουν τελευταίοι. Όλα είναι ανοιχτά. Για την Λάρισα έχω ακούσει ότι υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο".

Γρανούζης: "Εντυπωσιακές κινήσεις"

Ο Γιάννης Γρανούζης, ένας εκ των μετόχων της ΠΑΕ Άρης και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην σημερινή έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ, στις εντυπωσιακές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και όχι μόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση στην εκπομπή του "Libero 107,4" ο Γιάννης Γρανούζης μίλησε για την σημερινή έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Άρης λέγοντας: " Στις 20:00 θα γίνει η έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Άρης στα γραφεία της ομάδας και είναι φανερό πλέον ότι η Λέσχη διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις της ομάδας. Αυτό είναι κάτι πρωτοφανές όχι μόνο για τον Άρη αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, η ιδέα της Λέσχης και ο σκοπός της πήρε πλέον σάρκα και οστά, αυτό έγινε σαφές σε όλους".

Αναφορικά με την διαδικασία, ο κ. Γρανούζης τόνισε πως είναι τυπικό το θέμα και εξήγησε γιατί. " Όλοι οι μέτοχοι της ομάδας (σ.σ. είναι 9 και ανάμεσα τους ο κ. Γρανούζης) έχουν κάνει πληρεξούσια προς την Λέσχη και σήμερα ο πρόεδρος της Λέσχης θα μετάσχει στην ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ και θα επκυρώσει ουσιαστικά το αποτέλεσμα των εκλογών της Λέσχης, δίνοντας το "χρίσμα" και τυπικά στην νέα διοίκηση.

Είναι μια τυπική διαδικασία, είχε προκαθοριστεί και η Λέσχη θα ασκήσει με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα ψήφου που έχει, θα γίνει λοιπόν η μεταφορά του εκλογικού αποτελέσματος στην ΓΣ των μετόχων και αύριο το ΔΣ της ΠΑΕ θα συνεδριάσει και θα συγκροτηθεί σε σώμα, επίσημα πλέον και θα μάθουμε τον πρόεδρος, τον διευθύνοντα σύμβουλο και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης

".

Ειδικότερα, για τον ρόλο της Λέσχης, ο κ. Γρανούζης είπε: " Νομίζω ότι όλοι οι φίλοι του Άρη έχουν καταλάβει πλέον τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λέσχης, όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά στον ενιαίο Άρη πλέον. Είναι γνωστό άλλωστε ότι περιμένουμε την πρόταση του κ. Τζεβελέκη για τον ενιαίο Άρη, θεωρώ λοιπόν ότι ο κόσμος του Άρη οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια της Λέσχης ώστε να πετύχει και αυτό το εγχείρημα, που θα είναι επίσης κάτι πρωτοφανές για την Ελλάδα".

Στην συνέχεια μιλώντας για το σχέδιο του ενιαίου Άρη επισήμανε πως: " Υπάρχουν σαφώς ορισμένα νομικά και οικονομικά εμπόδια, το σχέδιο πάντως βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας από τον κ. Τζεβελέκη, που είχε ζητήσει λίγο χρόνο και νομίζω θα είναι απόλυτα έτοιμος σε λίγο καιρό. Προσωπικά, είμαι υπέρμαχος αυτής της ιδέας και πιστεύω ότι θα έχει απήχηση και ακολούθως εφαρμογή.

Είναι ένα τεχνοκρατικό ζήτημα και νομίζω ότι ο κ. Τζεβελέκης με τους νομικούς του, θα μπορέσει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να παρουσιάσει τελικά ένα εφαρμόσιμο σχέδιο. Πιστεύω ότι και ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει αυτή την πρόταση για τον ενιαίο Άρη

".

Ερωτηθείς, αν ο ίδιος θα έχει κάποιο πόστο στην συνέχεια, ο κ. Γρανούζης τόνισε ότι: " Εγώ είμαι πάντα κοντά στην ομάδα, κοντά στην Λέσχη και στην ΠΑΕ και βοηθώ πάντα με όποιον τρόπο που ζητηθεί και μπορώ. Δεν μπορώ να πω τίποτε αυτή την στιγμή, θα δούμε στις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξει τελικά περίπτωση να αναλάβω πάλι κάποιο πόστο και πάλι".

Τέλος, σε ερώτηση για τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ μέχρι στιγμής, τόνισε: " Είναι σίγουρα εντυπωσιακές οι κινήσεις της νέας διοίκησης μέχρι στιγμής, έρχονται στην ομάδα μεγάλα ονόματα, κάτι πολύ καλό και για τον Άρη αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι εν ενεργεία διεθνείς παίκτες και όχι παροπλισμένοι άσσοι. Πιστεύω ότι η διοίκηση κάνει πολύ καλή δουλειά και όπως βλέπω ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία της ομάδας για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Ο κόσμος του Άρη λοιπόν πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για να δείξει έμπρακτα πως είναι κοντά στην διοίκηση και την στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του. Είναι σαφές άλλωστε ότι όλα τα χρήματα πηγαίνουν για την ουσιαστική ενίσχυση της ΠΑΕ, πιστεύω λοιπόν ότι ο Άρης θα πιάσει φέτος 5ψηφιο αριθμό στα εισιτήρια διαρκείας που θα διαθέσει

".

Στην Βόρεια Ιταλία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Για τις 29 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού του Ιομάρ Μαζίνιο και των ποδοσφαιριστών του. Μετά από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και τις πρώτες προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, H αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Κυριακή 5 Ιουλίου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει μέχρι την Δευτέρα 13 Ιουλίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή της ομάδας θα διαμείνει στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ (πληροφορίες και φωτογραφίες στο www. montana.gr).

Στην συνέχεια στις 15 Ιουλίου η ομάδα του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για την Βόρεια Ιταλία και πιο συγκεκριμένα για το S. Vigilio di Marebbe. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 2 Αυγούστου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις SPORT HOTEL EXCLUSIVE ( Κοντά στα σύνορα της Β. Ιταλίας με Αυστρία). Πληροφορίες και φωτογραφίες στο www. sporthotel-exclusive.com. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο θα αγωνιστεί σε 4 φιλικά παιχνίδια. Τα τρία κόντρα σε ομάδες του Καμπιονάτο και ένα με αντίπαλο ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας (serie B).
































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ