ΑΡΗΣ

Παρουσιάστηκε ο Γκρασιάν

Παρουσιάστηκε ο Γκρασιάν
Γκρασιάν

Ο Γκρασιάν παρουσιάστηκε από την διοίκηση. "Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", είπε ο Αργεντινός

Την παρουσίαση του Αργεντινού μέσου έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, που δεν έκρυψε την χαρά του και επισήμανε ότι: " Υποδεχόμαστε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή και όλοι μας είμαστε σίγουροι ότι θα προσδώσει την ανάλογη δυναμική στην ομάδα", για να του ευχηθεί καλή χρονιά.

Ο λόγος πέρασε στον Γκρασιάν που αφού χαρακτήρισε την χθεσινή υποδοχή που έτυχε από τους 3.500 και πλέον φιλάθλους της ομάδας στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ως εκπληκτική υπογράμμισε πως: " Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω. Μια υποδοχή που με γέμισε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα".

Κι όσο με ποιους την μοιράστηκε; " Αρχικά με την σύζυγό μου και ακολούθως με κάποιους στενούς συγγενείς που είδαν και το βίντεο στο ίντερνετ", ενώ για το τι του είπε ο Ρικέλμε τόνισε: "Μου ευχήθηκε ότι καλύτερο για το νέο βήμα στην καριέρα μου".

Από την πλευρά του ίδιος έκανε λόγο για πάρα πολύ σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό μέσα και έξω από το γήπεδο κι ότι: " Στην πορεία θα έρθουν και τα υπόλοιπα με μένα να υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο".

Ο Γκρασιάν δεν ανησυχεί για την προσαρμογή του στην νέα τάξη πραγμάτων για τον ίδιο χωρίς να τον ανησυχεί ότι δεν είχε κάνει νωρίτερα στην καριέρα του το βήμα για την Ευρώπη δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει πολλά για τον Άρη.

Κι όσο για την παρουσία του Μαζίνιο στην άκρη του πάγκου τόνισε: " Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα συνεργαστώ με ένα τόσο μεγάλο όνομα", ενώ τόνισε πως φρόντισε να μιλήσει με συμπατριώτες του όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, επισήμανε πως η απόκτηση του Γκρασιάν φανερώνει το όραμα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ για την ομάδα κι ότι η μεταγραφή αυτή αποτελεί μία μεγάλη υπέρβαση.

Σε ερώτηση για το που βρίσκεται το φλερτ με τους Αμπορέου και Ναφτί τόνισε πως: " Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις", ενώ όσον αφορά αυτό με τον Έμπι Σμολάρεκ: " Υπάρχει μία κάποια στασιμότητα αλλά δεν το έχουμε αποκλείσει".

Τέλος για τον Βίκτορ Βιτόλο είπε: " Ισχύει η πρόταση που έχουμε κάνει, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του την Ρασίνγκ Σανταντέρ αλλά δεν θα περιμένουμε και επ΄ άπειρον".

Κι αν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ο Αργεντινός Γκρασιάν βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη και αύριο είναι να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα του επόμενες κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως όλα δείχνουν θα είναι η απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού επιθετικού Σεμπαστιάν Αμπρέου και του διεθνή Τυνήσιου αμυντικού χαφ με γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του Μεχντί Ναφτί.

Στο στόχαστρο βρίσκεται πάντα και ο Τσάβι Τόρες της Μπαρτσελόνα. Η κρίσιμη μέρα ωστόσο για τον 22χρονο διεθνή Ισπανό μέσο είναι η Δευτέρα ενώ στα υπόψη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι πάντα και ο Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο με τον οποίο έχει ήδη γίνει μία πρώτη επαφή.

Πλην των μεταγραφικών και της ενίσχυσης του ρόστερ όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα χρονιά όπως όλα δείχνουν θα γίνει στην Βόρεια Ιταλία και στο αθλητικό κέντρο του Τρεντίνο που βρίσκεται στην περιοχή του Τορίνο το διάστημα 15 Ιουλίου με 2 Αυγούστου.

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ