ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκ νέου στήριξη στον Φερέιρα από τον Αλαφούζο

Εκ νέου στήριξη στον Φερέιρα από τον Αλαφούζο
INTIME SPORTS

Μετά το τηλεφώνημα στον Φερέιρα έπειτα από την ήττα στην Κομοτηνή, ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στην Παιανία την Δευτέρα για να συζητήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό και να του επαναλάβει ότι έχει την στήριξή του.

Από την Παιανία πέρασε τη Δευτέρα (17/9) ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο ιδρυτής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" παρακολούθησε την προπόνηση, χωρίς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια είναι συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα και ανέλυσαν τα αίτια για τις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό.

Ο Φερέιρα εξέφρασε την άποψη του αναφορικά με το τι δεν λειτουργεί. Ο Αλαφούζος τον άκουσε προσεκτικά, του έκανε σαφές ότι τον στηρίζει και δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς αυτό. Αποδέχτηκε τις αιτιάσεις του Φερέιρα και του ζήτησε να κάνει ότι μπορεί ώστε να αντιστραφεί άμεσα η κατάσταση.

Στην κουβέντα συμμετείχε και ο Κώστας Ελευθεράκης, ο οποίος συμμερίστηκε τις θέσεις του προπονητή και δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ