ΑΡΗΣ

Εκ νέου δικαίωση για Σηφάκη

Εκ νέου δικαίωση για Σηφάκη
INTIME SPORTS

Και πάλι με ψήφους 3-2 ο Μιχάλης Σηφάκης δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ποσό των 988.000 ευρώ που διεκδικεί από την ΠΑΕ Άρης.

Ένα νέο τεράστιο πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης με αυτό να έχει να κάνει με την εκ νέου δικαίωση του Μιχάλη Σηφάκη.

Συγκεκριμένα με ψήφους 3-2 η δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον διεθνή τερματοφύλακα και μέχρι το καλοκαίρι του Άρη για το ποσό των 988.000 ευρώ.

Ένα ποσό που αντιστοιχεί σε 188.000 ευρώ που αφορούν τα δεδουλευμένα του και τις 800.000 ευρώ της ρήτρας της προστατευόμενης περιόδου για την οποία ήταν και η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν έστω και την ύστατη ώρα η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης έρθει σε συμφωνία με τον Σηφάκη και για συγκεκριμένο ποσό αλλά και για τον τρόπο καταβολής αυτού.

Υπενθυμίζεται πως η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης είχε υποστηρίξει στην έφεσή της, που απορρίφθηκε, ότι η προστατευόμενη περίοδος δεν θα έπρεπε να ισχύσει για τον Σηφάκη.

Με την αιτιολογία πως η περσινή αγωνιστική περίοδος είχε ολοκληρωθεί για την ΠΑΕ Άρης στις 22 Απριλίου και ενώ στις 20 Μαϊου είχανε ολοκληρωθεί τα πλέι οφ για τα οποία ισχύει διαφορετική προκήρυξη με τον διεθνή τερματοφύλακα να είχε καταθέσει την προσφυγή του στις 15 Μαϊου.

Σε περίπτωση δε που δεν καταστεί δυνατός ο συμβιβασμός της ΠΑΕ Άρης με τον Σηφάκη τότε το μόνο ένδικο μέσο που μπορεί να χρησιμοποιήσει θα είναι η προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο του CAS ελπίζοντας τουλάχιστον σε περιορισμό της ρήτρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η επιστροφή του Ρούμπεν Πουλίδο στα γήπεδα και στις υποχρεώσεις του Άρη υπολογίζεται πλέον μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού του υπέρηχου για τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρηείχε υποστεί βαριάς μορφής θλάση στο παιχνίδι με την Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με το αιμάτωμα στην δεξιά του γάμπα να μην έχει υποχωρήσει ακόμη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ