ΕΛΛΑΔΑ

Το VIDEO από την εισβολή οπαδών σε γήπεδο για να επιτεθούν σε διαιτητή αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας

Το VIDEO από την εισβολή οπαδών σε γήπεδο για να επιτεθούν σε διαιτητή αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας
PRINT SCREEN

Μελανές εικόνες διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Μαυροβούνι - Λυκόστομο, με οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό και κάποιοι εξ αυτών να ορμούν στον διαιτητή, για να ακολουθήσουν συλλήψεις.

Ο κόσμος του αθλητισμού στέλνει διαρκώς και με έντονο τρόπο μηνύματα για την ανάγκη απομάκρυνσης της βίας από τους αθλητικούς χώρους, όμως φαίνεται πως βρισκόμαστε πολύ μακριά από το να δούμε αυτή την ευχή να πραγματοποιείται και να εξαλείφονται τέτοια φαινόμενα από τα ελληνικά γήπεδα.

Ένα τέτοιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (27/3) στην Πέλλα, κατά τη διάρκεια αγώνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Μαυροβούνι και το Λυκόστομο, με ένα γκρουπ 10 ατόμων να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς σε στιγμές έντασης και κάποιους να επιχειρούν να πλησιάσουν με άγριες διαθέσεις το διαιτητή.

Το ευτυχές είναι πως ο διαιτητής δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία του, με άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας να προχωρούν, μία ημέρα μετά το ματς, στη σύλληψη 6 ατόμων, με κατηγορία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στο άσχημο σκηνικό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ