ΔΙΑΓΟΡΑΣ

"Είστε αξιέπαινοι σαν ποδοσφαιριστές"

"Είστε αξιέπαινοι σαν ποδοσφαιριστές"
INTIME SPORTS

Οι μεγαλομέτοχοι του Διαγόρα, Κώστας Χρυσοχοϊδης και Γιάννης Καμπούρης, επισκέφθηκαν τους παίκτες δίνοντας τις ευχές τους για τη νέα χρονιά

Στο γήπεδο θα βρει και η νέα χρονιά τους ποδοσφαιριστές τους Διαγόρα. Οι παίκτες των "κυανέρυθρων" προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, ενώ το ίδιο θα κάνουν και το Σάββατο, καθώς την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 16 αγωνιστικής της Football League. Στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς πάντως, επισκέφθηκαν στα αποδυτήρια το ποδοσφαιρικό τμήμα οι μεγαλομέτοχοι Κώστας Χρυσοχοϊδης και Γιάννης Καμπούρης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μίλησε στους παίκτες τονίζοντας τους μεταξύ άλλων πως: " Πρέπει να ξέρετε πώς από τις επαφές μου αλλά και από την δραστηριότητα μας αποφαινόμαστε πώς δεν περνάει μόνο ο Διαγόρας δύσκολες στιγμές. Περνούν δύσκολα όλοι οι επιχειρηματίες και η κρίση είναι κοινωνικό φαινόμενο.

Εσείς σαν παίκτες του Διαγόρα κάνετε μεγάλες θυσίες και είστε αξιέπαινοι σαν ποδοσφαιριστές αλλά και καλά παιδιά κι αυτό μετράει στην δική μας οικογένεια. Να ξέρετε πώς ψάχνουμε λύσεις και θα τις βρούμε. Είμαστε εδώ , δεν εγκαταλείπουμε σε καμία περίπτωση το πλοίο και προσπαθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φανούμε αντάξιοι των υποσχέσεων μας απέναντι σας αλλά και των υπογραφών μας.

Ξέρουμε πώς υπάρχει η περίπτωση κάποια παιδιά να μην μπορούν να κάνουν υπομονή για 15-20 μέρες γιατί τόσο χρόνο θα χρειασθούμε για να δρομολογήσουμε τις λύσεις στα προβλήματα της ομάδας που μας απασχολούν. Μπορεί αυτά τα παιδιά να θέλουν να πράξουν κάτι το διαφορετικό.

Εάν σκεφθούν έτσι και θέλουν να πράξουν έτσι να έρθουν να ενημερώσουν εμάς πρώτα . Αλλά να ξέρουν –και τους προλαβαίνω- πώς κάποιοι από σας δεν μπορούν να το κάνουν. Είμαστε λοιπόν παρόντες και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που επαναλαμβάνω πώς είναι κοινωνικό φαινόμενο που δεν αφορά μόνο τον Διαγόρα .Και κάτι που πρέπει να σας επισημάνω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι η δυσκολότερη από όλες".

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση πήρε μέρος ο Μπάρτος Ταραχούλσκι ο οποίος επανήλθε από την άδεια του και την μετάβαση του στην Πολωνία τις μέρες των Χριστουγέννων και ο Τάσος Τριανταφύλλου. Την Κυριακή αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ