CONFERENCE LEAGUE

Εισιτήρια τελικού, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Πώς θα μοιραστούν τα "μαγικά" χαρτάκια για το ιστορικό παιχνίδι στην OPAP Arena

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Confrence League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στην OPAP Arena και ο Θέμης Καίσαρης εξήγησε στη Game Night τον τρόπο με τον οποίο θα διανεμηθούν τα εισιτήρια του μεγάλου ραντεβού.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άστον Βίλα και έκλεισε θέση για τον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena, όπου θα κοντραριστεί με τη Φιορεντίνα με φόντο το τρόπαιο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα εισιτήρια για τον τελικό είναι ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους των ερυθρολεύκων και ο Θέμης Καίσαρης εξήγησε στην εκπομπή Game Night του SPORT24 όλα όσα πρέπει να μάθουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για την διάθεσή τους.

Αναλυτικά:

"Τα εισιτήρια για τον τελικό είναι 27.000. Εισιτήρια θα είναι 21.000. Αν αναρωτιέστε πού θα πάνε τα 6.000 εισιτήρια, θα πάνε σε UEFA, χορηγούς, τηλεοπτικά κανάλια, υποχρεώσεις, ομοσπονδίες, συν την τοπική ομοσπονδία, την ΕΠΟ. Από τα 21.000 εισιτήρια κάθε ομάδα παίρνει 9.000. 9.000 θα πάρει η Φιορεντίνα και 9.000 ο Ολυμπιακος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μένουν τρεις χιλιάδες εισιτήρια, τα οποία έχουν ήδη διατεθεί από το σύστημα της UEFA, στο οποίο μπαίνεις κάθε χρόνο για τον τελικό του Champions League, του Europa League, του Conference League, δηλώνεις συμμετοχή και αν κληρωθείς, έχεις δικαίωμα να πάρεις μέχρι και τέσσερα. Αυτή η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Μένει να γίνει η κλήρωση και να ενημερωθούν οι τυχεροί αν κέρδισαν. Αυτά τα 3.000 εισιτήρια δεν μπορείτε να τα διεκδικήσετε.

Πώς θα διαθέσει τα 9.000 εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός, θα μας το πει ο Ολυμπιακός. Η UEFA δίνει τα εισιτήρια στις ομάδες και οι ομάδες μετά ανακοινώνουν τι θα τα κάνουν. Αυτό η UEFA δεν το ξέρει, δεν την αφορά. Ο Ολυμπιακός θα πάρει 9.000 εισιτήρια και το πώς θα τα διαθέσει, θα μας το πει ο Ολυμπιακός.

Από την UEFA και τις ομοσπονδίες μπορεί να υπάρξουν επιστροφές. Φαντάζομαι ότι οι επιστροφές θα δοθούν στο ελληνικό κοινό, αλλά δεν θα είναι όλη η OPAP Arena κόκκινη".

TAGS CONFERENCE LEAGUE GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ