ΠΑΟΚ

"Είναι 200% έτοιμος να παίξει"

"Είναι 200% έτοιμος να παίξει"

Ο ατζέντης του Τόμας Νέτσιντ, Γίρι Μούλερ, δηλώνει... σίγουρος στο Sport24.gr πως ο Τσέχος είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτησή του

Ο Τόμας Νέτσιντ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ωστόσο ο ατζέντης του Γίρι Μούλερ ξεκαθαρίζει στο Sport24.gr ότι πλέον είναι πανέτοιμος.

"Είναι 200% έτοιμος να παίξει, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό", δήλωσε αρχικά και συνέχισε: "Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα έγγραφα και τις εξετάσεις που ζητά. Από το Μάρτιο επέστρεψε, έπαιξε σε αγώνες με την ομάδα των αναπληρωματικών, έπαιξε σε ματς της ΤΣΣΚΑ, σε φιλικά παιχνίδια".

Ο ίδιος αναφέρθηκε και τις επαφές προκειμένου να "κλείσει" η μεταγραφή ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να εξελιχθεί σε καλή προοπτική για την καριέρα του Τσέχου.

"Δεν έχει κλείσει οριστικά. Απομένει μία συζήτηση που θα κάνω με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ (προφανώς εννοεί τον Τιστιακόφ) για το συμβόλαιο. Ξέρει ο Τόμας ότι υπάρχει ιδιοκτήτης από τη Ρωσία, μπορεί ο ΠΑΟΚ να εξελιχθεί σε καλή προοπτική για την καριέρα του αν τελικά συμφωνήσουμε. Αύριο θα ξεκαθαρίσει απόλυτα το θέμα", είπε.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε φωτογραφία του ποδοσφαιριστή στο twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ