STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Eγκαταλείπει την δράση ο Τεροβίτσας

Eγκαταλείπει την δράση ο Τεροβίτσας
Τεροβίτσας

Τα σοβαρά λάθη του στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο, οδήγησαν τον Βασίλη Τεροβίτσα στην απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση

Τα σοβαρά λάθη του στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής με αποκορύφωμα το γεγονός πως αν και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί δεν τον απέβαλε, τον οδήγησαν την επόμενη κιόλας μέρα στην απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Με επιστολή του προς την ΚΕΔ, ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία γνωστοποιεί τη συγκεκριμένη του απόφαση. Πιο αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:
"Αγρίνιο 04-11-2007

ΠΡΟΣ: ΚΕΔ/ΕΠΟ

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Σας γνωρίζω ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση σαν εν ενεργεία Διαιτητής με μια διαδρομή 18 χρόνων, με 74 αγώνες Α΄ Εθνικής και 1 τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω τα Διοικητικά Συμβούλια Συμβούλια της Ε.Π.Ο., της Ο.Δ.Π.Ε. της Ε.Π.Α.Ε., της SUPER LEAGUE, της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΝΑ και το σύνολο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας γιατί μέσα από τους αγώνες του κατάφερα να φτάσω σε υψηλά επίπεδα Διαιτητικής καριέρας.

Ευχαριστώ το Σύνδεσμό μου στον οποίο ανδρώθηκα σαν Διαιτητής και τους συναδέλφους μου Διαιτητές τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο για την συνεργασία και τη συμπαράστασή τους.

Στον αθλητικό Τύπο οι ευχαριστίες μου έχουν να κάνουν με την αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική τους.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο το φίλαθλο κόσμο και τις ομάδες για τα λάθη που έχω κάνει (όπως δεν υπάρχει αλάνθαστος άνθρωπος, έτσι δε υπάρχει και Διαιτητής χωρίς λάθη), προσπαθώντας για την απονομή της Δικαιοσύνης στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για την συμπαράστασή της και τον πανάγαθο Θεό για τη δύναμη και τη βοήθεια που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθώ στο δύσκολο έργο του εν ενεργεία Διαιτητή.

Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) Ε.Π.Ο. ΑΘΗΝΑ
2) Ο.Δ.Π.Ε. ΑΘΗΝΑ
3) Ε.Π.Σ.Ν.Α. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
4) Σ.Δ.Π. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
5) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ"




























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ