ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έγιναν 14 συλλήψεις στον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν και μετά τον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ η αστυνομία προχώρησε σε 14 συλλήψεις. Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συνολικά σε 14 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία πριν και μετά τον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη το Σάββατο (12/5) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπάρχει οι έξι από αυτούς συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα.

Για την ακρίβεια οπως έγινε γνωστό ομάδες οπαδών της ΑΕΚ βγήκαν από τις θύρες 3 και 7 του σταδίου και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Η Αστυνομία απάντησε από την πλευρά της καταδίωξε τους νεαρούς και κατάφερε να προχωρήσει σε επτά συλλήψεις. Οι έξι συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια και ο ένας για κατοχή κροτίδας.

Επιπρόσθετα, έγιναν ακόμα επτά συλλήψεις. Οι άλλοι δύο από τους 14 συλληφθέντες συνελήφθησαν για κλοπή από το κυλικείο του σταδίου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών, που βρέθηκαν στην κατοχή τους σε ελέγχους που έγιναν από τους αστυνομικούς.

Οι συνολικά 14 συλληφθέντες θα οδηγθούν εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος και θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ