ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

"Έφτασε ο κόμπος στο χτένι"

"Έφτασε ο κόμπος στο χτένι"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου, και αναφέρθηκαν στην αβεβαιότητα που υπάρχει στον σύλλογο

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και αναφέρθηκαν στην περιπέτεια που περνούν τις τελευταίες ημέρες.

Εκ μέρους των "ερυθρόλευκων" μίλησε ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά τους για την Πολιτεία, τους δημοσιογράφους, αλλά και τον ΠΣΑΠ.

" Έχωνα εκφράσω ένα παράπονο. Έπρεπε ήδη να έρθει ένας εκπρόσωπος, να ρωτήσει και να μάθει. Το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν ένα έγγραφο στις 16/6, το οποίο απευθυνόταν στον πρόεδρο της ΕΠΟ και ένα άλλο στις 24/8 που έκανε απλή ενημέρωση. Δεν αρκούν αυτά, ίσως θα έπρεπε να πιέσουν παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Θα έπρεπε να είναι πιο δραστήριο το δικό μας όργανο", είπε ο Σολάκης για τον ΠΣΑΠ και πρόσθεσε:

" Στην ομάδα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αγωνισθούμε στη Super League για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τρέχουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούμε και για αυτό η αγωνία παρατάθηκε. Και που είμαστε εδώ, σίγουρα σημαίνει ότι αντέχουμε. Είμαστε και εμείς, όμως, άνθρωποι και υπάρχουν και κάποια πιο νεαρά παιδιά από εμένα που έχουν μέλλον. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έχουμε μπουκώσει. Ελπίζουμε και εσείς να βοηθήσετε".

Για το αν τους έχουν προσεγγίσει άλλες ομάδες τόνισε: " Μόνο και μόνο που είμαστε εδώ, είμαστε στον Ολυμπιακό Βόλου. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για το μέλλον των παικτών. Έχουμε φτάσει στο τέρμα".

Για τον κόσμο ανέφερε: " Ο κόσμος μας έχει δώσει δύναμη για να αντέξουμε. Κάθε ημέρα βρίσκονται στους δρόμους, κάνουν τον αγώνα τους όσο μπορούν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ