ΟΦΗ

Έφερε Ζόρο για άμυνα ο ΟΦΗ

Έφερε Ζόρο για άμυνα ο ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται ο 30χρονος Ιβοριανός στόπερ Μάρκο Αντρέ Ζόρο Κπόλο. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Πολύ κοντά σε μια κόμη μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ, καθώς στο Ηράκλειο βρίσκεται ήδη ο 30χρονος Ιβοριανός στόπερ Μάρκο Αντρέ Ζόρο Κπόλο.

Ο παίκτης τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στην Β' κατηγορία της Γαλλίας με την Ανζέ, ενώ έγινε γνωστός στη Ιταλία με την Μεσίνα.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Σαλερνιτάνα, Σετουμπάλ (δανεικός από την Μπενφίκα) και στο Ρουμανικό πρωτάθλημα με την Κραϊόβα.

Με την Εθνική ομάδα της χώρας του μετράει 22 συμμετοχές, ενώ ήταν στην αποστολή της στο Μουντιάλ του 2006.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, τέθηκαν στην κυκλοφορία την Δευτέρα (12/8) τα εισιτήρια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλοι τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας, την Κυριακή στις 7.15μμ. με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Οι τιμές των εισιτηρίων, όπως είχε ανακοινώσει εδώ και 1.5 περίπου μήνα η ΠΑΕ, είναι 5 ευρώ για τις θύρες 1-4-5 και 15 ευρώ για την θύρα 8.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν και λίγα εισιτήρια (περίπου 60) για την θύρα 7 τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ επίσης λίγα εισιτήρια υπάρχουν και για την θύρα 3 (στο μέρος που δεν υπάρχει σκέπαστρο) και τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ δίπλα στην είσοδο της θύρας 9, καθημερινά (εκτός από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου) στις ώρες 9πμ.-3μμ. και 6μμ.-8μμ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ