ΑΕΚ

Έδωσε το "ok" η Μπέρμιγχαμ για Μίτσελ

Έδωσε το "ok" η Μπέρμιγχαμ για Μίτσελ

Αίσια έκβαση φαίνεται να έχει το σήριαλ του δανεισμού του Μίτσελ στην ΑΕΚ, καθώς η Μπέρμιγχαμ ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση και ο Μίτσελ έρχεται στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί την απόκτηση του 25χρονου μέσου, τον οποίο είχε ψηλά στην μεταγραφική του λίστα και όπως όλα δείχνουν θα τον έχει από αύριο (σ.σ. Τρίτη) στην διάθεσή του.

Ο Μίτσελ ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ένωση από την προηγούμενη εβδομάδα περίμενε το "ok" της Μπέρμιγχαμ για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ "τα βρήκε" με τον αγγλικό σύλλογο και ο παίκτης αναμένεται στην πρωτεύουσα την Τρίτη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίτσελ θα αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια αν πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Στη συμφωνία της ΑΕΚ με την Μπέρμιγχαμ υπάρχει σχετική ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι με την οψιόν να ενεργοποιείται αν ανάψει το πράσινο φως ο Ισπανός τεχνικός.

Την Τρίτη το πρωί ο διαχειριστικός έλεγχος

Την Τρίτη το πρωί θα δοθεί στην δημοσιότητα ο διαχειριστικός έλεγχος της BDO. Αρχικά το πόρισμα ήταν να δημοσιευτεί την Δευτέρα αλλά ο Αδαμίδης δεν πήρε τις 120 (!) σελίδα στα χέρια του την ώρα που περίμενε και έτσι δόθηκε μία μικρή παράταση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ