ΟΦΗ

"Έδεσε" τον Τζόρβα με ρήτρα 2 εκ. ευρώ

"Έδεσε" τον Τζόρβα με ρήτρα 2 εκ. ευρώ
Τζορβας

Ο Αλέξης Τζόρβας ανανέωσε την συνεργασία του μέχρι το 2011 με τον ΟΦΗ και ρήτρα 2 εκ. ευρώ

Ο Αλέξης Τζόρβας ανανέωσε την συνεργασία του μέχρι το 2011 με τον ΟΦΗ, ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει πλέον ρήτρα 2 εκ. ευρώ.
Το φετινό καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά για τον Αλέξη Τζόρβα, όμως τελικά ο ΟΦΗ τον διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του. Μάλιστα, οι δυο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι το 2011, ενώ η ρήτρα πλέον στο συμβόλαιο του 26χρονου τερματοφύλακα ν’ ανεβαίνει στα 2 εκ. ευρώ.

Οι Κρητικοί είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Τζόρβα τόσο για την ρήτρα αγοράς όσο και για την αύξηση των απολαβών του. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το χρονικό σημείο που επελέγη για την επέκταση του συμβολαίου, καθώς ο διεθνής πορτιέρο είχε συμβόλαιο με τους «μελανόλευκους» μέχρι το 2010.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει ότι επεκτείνει την συνεργασία της με τον Αλέξη Τζόρβα για άλλα τρία χρόνια. Επίσης η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι αυξάνει την οψιόν αγοράς στα 2.000.000 ευρώ».

Το σημαντικό στο νέο συμβόλαιο του Τζόρβα είναι ότι η ρήτρα ανέβηκε πέντε φορές (!) σε σχέση με αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα (400.000 ευρώ). Παράλληλα, είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να συνεχίσει στους Κρητικούς, άλλωστε την περασμένη σεζόν με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατάφερε να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Νίκη με 3-1 στην Ρόδο

Ο ΟΦΗ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση νίκησε στη Ρόδο την τοπική ομάδα με σκορ 3-1. Η υπεροχή του ΟΦΗ καρποφόρησε για πρώτη φορά στο 35’ όταν ο Ρουμπάκης ανατράπηκε στη περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε ο Ταραλίδης κάνοντας το 1-0. Στο 50’ ο Ταραλίδης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Ο Παπαχρήστος στο 58’ με πέναλτι (ο Σίμιτς σύμφωνα με το διαιτητή ανέτρεψε αντίπαλο) μείωσε σε 2-1. Ο Σφακιανάκης εκτέλεσε φάουλ στο 74’ η μπάλα βρήκε το τείχος και ο Γκέρμπερ με σουτ έκανε το 3-1. Εκτός από τα τρία τέρματα ο ΟΦΗ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Οι συνθέσεις
Ρόδος:
Παναγιωτόπουλος, Μαλιάκας, Συρίγος, Μερετσιώτης, Χατζηφούντας, Μαϊλης, Βαγγέλι, Παπαχρήστος, Στεργαλάς, Αργέντης, Ουμ. Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν και οι Βούλγαρης, Χαλούλος, Αντωνίου, Νικηταράς, Ζαχαράτος, Λιοσάτος, Παπαδημητρίου, Τριχιάς, Τριανταφύλλου, Αντωνούρης.

ΟΦΗ: Τζόρβας, Ρουμπάκης, Μονιάκης, Βενέτης, Κουνενάκης, Ταραλίδης (65’ Κοστόφσκι), Δημούτσος (65’ Μανούσος), Σίμιτς (65’ Πλιάγκας), Ερέρα (65’ Γκέρμπερ), Ν’Ντόι (65’ Σφακιανάκης), Πόποβιτς (65’ Όρος).

Στράκα: «Είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Φράνκι Στράκα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παίκτες. Δεν αδιαφόρησαν. Το αντίθετο έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Εκτός από τα τρία τέρματα είχαμε και πολλές άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι επίσης είμαι πάρα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παίκτες και στο τομέα της τακτικής. Έχουν αντιληφθεί τι ζητάω και εφάρμοσαν αυτά που είχαμε πει σε πολύ μεγάλο βαθμό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας».

















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ