ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Έδεσε" Χίμπλιγκερ,Γραμμόζη-Φεύγει ο Μελισσάς

"Έδεσε" Χίμπλιγκερ,Γραμμόζη-Φεύγει ο Μελισσάς
Χιμπλινγκερ

Στην επέκταση της συνεργασίας με τον Μάριο Χίμπλιγκερ και τον Δημήτρη Γραμμόζη προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης

Ο Αυστριακός αμυντικός συναντήθηκε με τους διοικούντες της ΠΑΕ και συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τρία ακόμη χρόνια,κάτι που σημαίνει ότι θα "κλείσει" πενταετία στο Ηράκλειο. O 31χρονος αμυντικός αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας από την περίοδο 2006-2007 όταν και ήρθε από την Γκράτσερ. Φέτος αγωνίστηκε σε 28 από τα 30 παιχνίδια του Εργοτέλη χωρίς να πετύχει γκολ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει :"Η Π.Α.Ε Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει, την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάριο Χίμπλιγκερ για τα επόμενα τρία χρόνια".

Τα ευχάριστα νέα συνεχίστηκαν όμως και με τον Δημήτρη Γραμμόζη καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραμονή του ομογενή μέσου για δύο ακόμη χρόνια. "Η Π.Α.Ε Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Γραμμόζη για τα επόμενα δύο χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση.

O 30χρονος μέσος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα είχε επίσης σημαντική συνεισφορά στην παραμονή του Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα(23 συμμετοχές-ένα γκολ) με τον Νίκο Καραγεωργίου να εισηγείται στη διοίκηση την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που έγινε πράξη.

Φεύγει ο Μελισσάς

Αντίθετα παρελθόν για τον Εργοτέλη αποτελεί ο Πασχάλης Μελισσάς καθώς ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει. "Η Π.Α.Ε Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει ότι, δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Πασχάλη Μελισσά, κατόπιν αιτήματος του ιδίου, για προσωπικούς λόγους. Η ομάδας μας, του εύχεται, καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα", ανέφερε η ανακοίνωση.

Tις προηγούμενες μέρες υπήρξαν μάλιστα σενάρια που έφεραν τον Μελισσά να έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για να συνεχίσει την καριέρα του.











TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ