ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Έχει μέλλον η ομάδα"

"Έχει μέλλον η ομάδα"
εθνικη νεων ομαδικη προπονηση

Τρεις διεθνείς οι Σάββας Γκέντζογλου, Βαγγέλης Γαλάνης, Βασίλης Ρες μίλησαν για την πορεία της Εθνικής στο Τουρνουά

Τρεις διεθνείς οι Σάββας Γκέντζογλου, Βαγγέλης Γαλάνης, Βασίλης Ρες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα για την αναμέτρηση της Τετάρτης και την έως τώρα πορεία της Εθνικής στο τουρνουά.
Αναλυτικά:

Γκέντζογλου: "Ημασταν πολύ καλοί στα δύο πρώτα παιχνίδια με τη Γαλλία και τη Σλοβενία και τώρα θα πάμε για άλλη μια νίκη με αντίπαλο το Λουξεμβούργο. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη σοβαρότητα και την πειθαρχία για να πάρουμε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Γνωριζόμαστε, πλέον, καλύτερα μεταξύ μας και αφομοιώνουμε ευκολότερα τις οδηγίες του προπονητή".



Γαλάνης: "Στα δύο πρώτα ματς του τουρνουά δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας. Εχουμε φτιάξει καλό σύνολο, αν και είμαστε μαζί μόλις ένα μήνα. Θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου θα δουλέψουμε περισσότερο για να φανεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους το ταλέντο μας. Η ομάδα έχει μέλλον και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες".



Ρες: "Ξεκινήσαμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, τη Γαλλία, και κατορθώσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το ματς με τη Σλοβενία ήταν σημαντικότερο γιατί παιζόταν η πρόκριση. Αποδείξαμε στο γήπεδο ότι ήμασταν ανώτεροι και δίκαια επικρατήσαμε. Την Τετάρτη θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή μας στο τουρνουά. Είμαστε μια καλή παρέα και αυτό φαίνεται στους αγώνες".


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ