ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δύσκολα με Πανθρακικό ο Νεμπεγλέρας

Δύσκολα με Πανθρακικό ο Νεμπεγλέρας
Νεμπεγλέρας

Ατομικό ακολούθησε για μία ακόμα ημέρα ο Νεμπεγλέρας και η συμμετοχή του με Πανθρακικό καθίσταται δύσκολη

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, για το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, "ακούει" στο όνομα του Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή καθίσταται πλέον δύσκολη.
Όσον αφορά τα εισιτήρια του ματς, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Διαχείρισης από τις 17.30 μέχρι τις 20.30. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 3 που η τιμή ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, υπό την προεδρία του Γιώργου Σπανού, με κύριο θέμα στην ατζέντα τον προγραμματισμό ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ομάδα του Ατρομήτου, που βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Ιλίου, ολοκληρώνοντας για φέτος το πετυχημένο πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία.

Οι Εδουάρδο Μπρίτο, Βασίλης Αποστολόπουλος και Λούκας Φαβάλι συναντήθηκαν με παιδιά του σχολείου, στα οποία μοίρασαν αυτόγραφα, φανέλες της ομάδας και εισιτήρια για να παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους το ματς με τον Πανθρακικό.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ