ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγγελόπουλος:"Κανένα πρόβλημα με Δώνη"

Αγγελόπουλος:"Κανένα πρόβλημα με Δώνη"
Αγγελόπουλος

"Κανένα πρόβλημα με το συμβόλαιο του Δώνη", είπε στο Sport24.gr ο Γιάννης Αγγελόπουλος

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν κάποιες φήμες που ήθελαν η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Δώνη με τον Ατρόμητο να "κολλάει", μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας.
Με δηλώσεις του στο Sport24.gr, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Γιάννης Αγγελόπουλος διέψευσε τις φήμες και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Έλληνα τεχνικό.

" Δεν πρέπει καν να το συζητάμε, αφού δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Δώνη. Ο λόγος που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, έχει να κάνει με το γεγονός πως τα νέα συμβόλαια έχουν κατατεθεί σε δικηγόρους για να τα συντάξουν.

Επίσης την Κυριακή είχαμε ένα ιδιαίτερο για εμάς παιχνίδι στην Ξάνθη, στο οποίο είχαμε δώσει όλη μας την προσοχή".

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε για τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα (Τσέζαρεκ, Καρντόσο), με τον κ. Αγγελόπουλο να μας τονίζει πως πρώτα θα ξεκαθαρίσουν οι αποχωρήσεις από την ομάδα και μετά οι μεταγραφές.

" Είναι αλήθεια πως μέσα στους ποδοσφαιριστές που μας έχουν προταθεί είναι και αυτοί οι δυο παίκτες. Όμως εμείς ακόμα δεν μπορούμε να αρχίσουμε τις μεταγραφές, αν δεν κλείσουμε πρώτα τα ανοικτά μέτωπα που έχουμε.

Μιλάω για την ανανέωση του Κώστα Νεμπεγλέρα και του Μπλένχιο. Για τον δεύτερο τα πράγματα είναι δύσκολα (η ρήτρα του ποδοσφαιριστή είναι 600.000 Ευρώ). Αν ο κ. Δώνης μετά το τέλος της σεζόν ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα, τότε θα αρχίσουμε διαπραγματεύσεις με την Τίγκρε. Όχι όμως στα χρήματα της ρήτρας".

















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ