ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δυσαρέσκεια για την πώληση του Εζίλ

Δυσαρέσκεια για την πώληση του Εζίλ

Ενοχλημένος με την πώληση του Μεσούτ Εζίλ παρουσιάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν κι άλλοι παίκτες. "Το καλύτερο 10αρι του κόσμου" είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος προσέθεσε: "Λόγω Εζίλ δε δώσαμε Μπα στην Άρσεναλ".

Απρόσμενη ήταν για πολλούς η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να πουλήσει τον Μεσούτ Εζίλ. Μπορεί μεσοεπιθετικά να υπήρχαν πάρα πολλές επιλογές μετά τις μεταγραφές των Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ, όμως, οι παίκτες των Μαδριλένων -και όχι μόνο- θεωρούσαν πως ο Εζίλ συνεχίζει να έχει θέση στο ρόστερ.

"Για μένα είναι δυσάρεστη η πώληση του Εζίλ. Ήταν ο παίκτης που γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλον τις κινήσεις μου. Είμαι θυμωμένος που έφυγε" είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως "θα ήταν από τους τελευταίους που θα άφηνα να φύγουν".

"Ήταν έκπληξη γιατί έλεγε πριν λίγο καιρό πως θέλει να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης" ήταν το σχόλιο του Ίσκο, ενώ ο Αρμπελόα προσέθεσε: " Δεν έδωσα τόση σημασία σε όσα γίνονταν. Ωστόσο, οι οπαδοί θα είναι πολύ στενοχωρημένοι γιατί ήταν ένας παίκτης που σε έκανε να πιστέψεις τόσο με όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο όσο και με τον χαρακτήρα του. Τα πήγαινε καλά με όλους, με εμάς τους παίκτες και τους οπαδούς. Θα είναι μεγάλη απώλεια".

Για τη μεταγραφή του Εζίλ τοποθετήθηκε και ο πρώην προπονητής των "μερένγκες" Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έβγαλε το καπέλο στον 24χρονο. "Ο Εζιλ είναι μοναδικός. Δεν υπάρχει αντίγραφο, ούτε καν κάποιο κακό. Είναι το καλύτερο 10αρι του κόσμου. Κάνει τα πράγματα εύκολα για τους συμπαίκτες του με τη φαντασία του και τις αποφάσεις που παίρνει. Ο καθένας θα βλέπει σε αυτόν κάτι από τους Λουίς Φίγκο και Ζινεντίν Ζιντάν".

Παρεμπιπτόντως, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως η μεταγραφή του Εζίλ ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Τσέλσι αποφάσισε να μη συναινέσει τελικά στον δανεισμό του Ντεμπά Μπα παρόλο που σύμφωνα με τη "Daily Mail" οι "κανονιέρηδες" ήταν έτοιμοι για να περάσει ο παίκτης από ιατρικά. "Δεν αποδεχτήκαμε την πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντεμπά Μπα επειδή η μεταγραφή του Εζίλ τους κάνει διεκδικητές του τίτλου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ