ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσαρέσκεια για Παιανία στον Παναθηναϊκό

Δυσαρέσκεια για Παιανία στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφραζαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης συζητάει να παραχωρήσει την Παιανία στην ΕΠΟ. Πρώτος ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε το σχετικό δημοσίευμα του Sport24 γράφοντας στον λογαριασμό του στο twitter: "Ύβρις".

Το βράδυ της Πέμπτης το Sport24 έγραψε για την επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή στην Παιανία και την συζήτηση του με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την ενοικίαση αρχικά της Παιανίας και εν συνεχεία την αγορά της.

Το ρεπορτάζ αυτό μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος μέσω του twitter του και αφού ανέβασε την σχετική είδηση ανέβασε την λέξη: "Hubris" δηλαδή Ύβρις" στην λογική του ότι ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ συζητά με έναν άνθρωπο που τον στηρίζει και στηρίζει τον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή τώρα κύκλοι της διοίκησης του Παναθηναϊκού σχολίαζαν για την σχετική είδηση πως μόνο λύπη προκαλεί το συγκεκριμένο γεγονός ενώ τόνιζαν πως ο Σαρρής είναι ορκισμένος εκτός του συλλόγου: "Μόνο λύπη και απογοήτευση προκαλεί το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που ήταν ιδιοκτήτης επί σειρά ετών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνδιαλέγεται και διαπραγματεύεται με έναν ορκισμένο εχθρό του συλλόγου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ