ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ο ΠΑΟΚ και δύο ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Επεισόδια στις κερκίδες του ΟΑΚΑ
Επεισόδια στις κερκίδες του ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και τον Παναθηναϊκό με δύο αγωνιστικές για τα επεισόδια που συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Μάιο.

Το εκτελεστικό όργανο της ΕΠΟ τιμώρησε τους φιναλίστ του Κυπέλλου, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης τον περασμένο Μάιο.

Η Ομοσπονδία τιμώρησε τον Δικέφαλο με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ με δύο τους πράσινους. Οι ομάδες παρόλα αυτά έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ