ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Δράκοι" vs "Αετών"

"Δράκοι" vs "Αετών"
Μπενφικα Πόρτο

Με την ψυχολογία στα ύψη η Πόρτο υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής την Μπενφίκα του Φερνάντο Σάντος και του Κώστα Κατσουράνη

Πόρτο-Μπενφίκα

Ντέρμπι κορυφής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την αναμέτρηση της Πόρτο με την Μπενφίκα, ακόμα και τώρα που η ομάδα των Κώστα Κατσουράνη και Γιώργου Καραγκούνη βρίσκεται στην 5η θέση με 3 βαθμούς διαφορά από την πρώτη Πόρτο.

Αυτό βέβαια, όχι από κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στους "αετούς" αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος, πως οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν αγώνα που με πιθανή νίκη θα μπορούσε να εκμηδενίσει την διαφορά από την κορυφή.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, από την στιγμή μάλιστα που στους τελευταίους τους 6 αγώνες έχουν συγκεντρώσει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς με απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Όσο για τις ευρωπαϊκές τους πορείες;

Η Πόρτο τα πάει σαφώς καλύτερα από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος καθώς αν και οι δύο βρίσκονται στην τρίτη θέση των ομίλων τους, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες , προερχόμενη μάλιστα από μεγάλη νίκη κόντρα στο Αμβούργο με 4-1. Από την άλλη η Μπενφίκα σε 3 αγώνες έχει καταφέρει να έχει μόλις 1 βαθμό ενώ προέρχεται από βαριά ήττα από την Σέλτικ με 3-0.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι τραυματίας και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης ημέρας:

28/10
Λεϊρία-Ακαδέμικα
Πόρτο-Μπενφίκα
29/10
Άβες-Μπελενένσες
Αμαδόρα-Σετουμπάλ
Νασιονάλ-Ναβάλ
Μπράγκα-Μαριτίμο
30/10
Πάσος Φερέιρα-Μποαβίστα






















TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ