ΚΥΠΡΟΣ

Δόξα Κατωκοπιάς - Απόλλων Λεμεσού 0-3: Διπλό κορυφής με εντυπωσιακό Αλμπάνη

Ο Χρήστος Αλμπάνης πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Χρήστος Αλμπάνης πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού PRINT SCREEN

Ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Λεμεσού με τη Δόξα Κατωκοπιάς, καθώς πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 3-0. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Ο Απόλλων Λεμέσου πέτυχε μια ακόμα νίκη στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Δόξας Κατωκοπίας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, Άρη Λεμεσού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα ήταν ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, καθώς σημείωσε δύο γκολ στο 57' και το 61', ενώ μοίρασε ασίστ στο γκολ του Πίττα στο 12'.

Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα ως δανεικός από την ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς στη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού.

"Θέλω να πω και κάτι για τον αδικοχαμένο Άλκη. Τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες. Να πάψει να γίνεται αυτό και να έχουμε ένα υγιή αθλητισμό που όλοι ονειρευόμαστε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του", ανέφερε για τον δολοφονημένο οπαδό του Άρη, ο Χρήστος Αλμπάνης.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ