CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Θα το παλέψουμε"

Δώνης: "Θα το παλέψουμε"
Δώνης GEORGE M.MICHAEL

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Δώνη μετά την κλήρωση με τη Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και του Άγιαξ.

" Μεγάλη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Να το ευχαριστηθούμε", χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League.

Ο κυπριακός σύλλογος κληρώθηκε στο Γκρουπ F με τη Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Άγιαξ. " Να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας. Ξεκινάμε στον πρώτο αγώνα με τη Μπαρτσελόνα από ότι γνωρίζω σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα. Για εμάς είναι μια μεγάλη εμπειρία. Θεωρώ πως θα μπορέσουμε να παλέψουμε".

Ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε και σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από την κλήρωση σχετικά με τον Ολυμπιακό: " Όταν μίλησα για τη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό δεν αναφερόμουν στη δυναμικότητα. Μίλησα για τη Γιουβέντους εξαιτίας του γιου μου (σ.σ. αγωνίζεται στην πριμαβέρα) και για τον Ολυμπιακό γιατί είναι ομάδα της χώρας μου".

Ο μεγάλος στόχος του ΑΠΟΕΛ παραμένει το πρωτάθλημα στην Κύπρου. " Να συγκεντρωθούμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ώστε του χρόνου να είμαστε πάλι στους ομίλους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ