ΑΕΛ

Δώνης:"Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή της ΑΕΚ"

Δώνης:"Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή της ΑΕΚ"
Δώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύσκολος αντίπαλος για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ υποσχέθηκε ότι θα είναι η ΑΕΛ, ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης(17/10) ανέλυσε την φιλοσοφία της Κυπελλούχου Ελλάδος φέτος, λέγοντας πιο χαρακτηριστικά:
" Η αρχή αυτής της ομάδας είναι να μην διακρίνει ποτέ αγώνες και αντιπάλους σε εύκολους ή δύσκολους. Ο στόχος μας σε κάθε ματς είναι πάντα ο ίδιος. Θα είμαστε ένας δυνατός αντίπαλος για την ΑΕΚ.Στο ΟΑΚΑ το άγχος θα είναι το ίδιο με κάθε παιχνίδι, όπως πήγαμε και στο Ιγουντ Παρκ με το άγχος της πρόκρισης. Θέλουμε τους βαθμούς και πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά".

"Πιστεύω στην φετινή ΑΕΛ"

Αναφερόμενος ειδικότερα στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του.

" Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, την πρωτοπόρο ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματοςκαι ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο. Έχουμε απέναντι μας μία ομάδα η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ και μεσοεπιθετικά έχει πολλές λύσεις", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: " Θα επιμείνω στην άποψη μου-κάτι που έχω πει από την περίοδο της προετοιμασίας-ότι πιστεύω πολύ στην φετινή ΑΕΛ.

Έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχει αποδείξει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Η ομάδα ξεκούραστη μπορεί να δείξει το πραγματικό και καλό της πρόσωπο και με σκληρή δουλειά μέσα στο αγωνιστικο χώρο μπορεί να είναι ένας δυνατός αντίπαλος για την ΑΕΚ και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό για το επόμενο διάστημα, η καλή μέθοδος αποκατάστασης και αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών, όπως επίσης είναι σημαντικό να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και να είναι όλοι οι παίκτες στην διάθεση μας".

Στην συνέχεια μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης, είπε:" Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι πιθανότητες να αγωνιστούν οι οι Νταμπίζας και Αλεξάνδρου είναι ελάχιστες. Το θετικό είναι ότι ο Βενετίδης έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Νέων, έχει μπει στην κανονική ροή των προπονήσεων και ίσως είναι διαθέσιμος.Σίγουρα πάντως θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με την Έβερτον".

"Έχουμε καταφέρει πολλά"

Εξάλλου σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγώνες για το πρωτάθλημα,το Κύπελλο και την Ευρώπη, ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε:" Ζούμε σε μία πόλη όπου είμαστε αναγκασμένοι να ταξιδεύουμε συνέχεια σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος. Γι΄αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η αποκατάσταση και η αποθεραπεία.

Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από απ' όλους τους ποδοσφαιριστές με τη δουλειά και την προσπάθεια τους καθώς βελτιώνουν τον εαυτό τους, βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και είναι πανέτοιμοι, όποια στιγμή και να χρειαστεί. Δεν υπάρχει ο διαχωρισμός βασικών και αναπληρωματικών παικτών, όλοι είναι κομμάτι της ομάδας, όλοι με τη βοήθεια τη δική μας και την προσπάθεια την δική τους, εξελίσσονται.

Η ουσία είναι ότι -κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει-ότι κυνηγάμε τρεις θεσμούς κι η εξέλιξη είναι πολύ μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς τι έχει καταφέρει η ομάδα σε 3,5 χρόνια.Ανεξάρτητα από το τι θα πετύχουμε στο πρωτάθλημα, στο ΟΥΕΦΑ και το Κύπελλο Ελλάδος".

" Καλώς πήρε την απόφαση ο Πηλαδάκης"

Σχετικά εξάλλου με την παραίτηση του Κώστα Πηλαδάκη από την θέση του αντιπροέδρου της Σούπερ Λίγκας, ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε:

" Αυτός ο άνθρωπος με αυτό το χαρακτήρα δεν θέλει να βρει διασυνδέσεις και άκρες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα για να προστατεύσει την ομάδα, άρα καλώς πήρε την απόφαση αυτή.

Θέλουμε να είμαστε καλά με τους εαυτούς μας, συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα και με τον ίδιο τρόπο λειτουργίας. Αυτοί που δουλεύουν σκληρά και με καθαρό τρόπο δικαιώνονται.

Η απόδειξη είναι ότι παρόλο που έχουμε αντιμετωπίζει πολλά, έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα ως ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές το έχουν συνειδητοποιήσει και είναι ευχαριστημένοι που ζουν σ’ αυτή την ομάδα. Πέρα το ότι είναι επαγγελματίες απολαμβάνουν το περιβάλλον που εργάζονται. Αυτό είναι το μεγάλο κίνητρο για όλους μας και γι αυτό παρά τις αντιξοότητες τα καταφέρνουμε".





































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ