EUROPA LEAGUE

Δώνης: "Πιστεύω στην πρόκριση"

Δώνης: "Πιστεύω στην πρόκριση"
Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως πιστεύει ακόμα στην πρόκριση στους "32" του κυπέλλου UEFA

" Δυστυχώς υπάρχει μία λέξη, που είναι άγνωστη σε εμάς και λέγεται τύχη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε ακόμα και το 4-1, όμως μία... στραβοκεφαλιά μας χάλασε τα σχέδια. Ελπίζω στο μέλλον η τύχη να μας δώσει αυτά που μας χρωστάει. Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους. Κρατήσαμε την υπόσχεσή μας παλέψαμε σκληρά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα", τόνισε ο προπονητής της ΑΕΛ και συμπλήρωσε:

" Πιστεύω ακόμα στην πρόκριση. Θα πάμε την επόμενη αγωνιστική στην Ολλανδία για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αλκμάαρ. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή, το οποίο για εμάς είναι μόνο η νίκη".

"Δίκαιη η νίκη"

Στον αντίποδα, ο Ολλανδός προπονητής της Ζενίτ, Ντικ Άντβοκαατ, δήλωσε: " Με βάση τη συνολική μας απόδοση, νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κοιμισμένοι. Είχαμε την αίσθηση ότι θα τα καταφέρουμε με την ίδια άνεση, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Ταυτόχρονα η Λάρισα εμφανίστηκε πιο επιθετική και μας δημιούργησε προβλήματα".





TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ