ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Δώνης: "Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος"
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE

Ο Γιώργος Δώνης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου μίλησε για μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική και το Μουντιάλ του 1994, με τον έμπειρο προπονητή να εκφράζει την άποψη πως οι πράσινοι είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προελαύνει προς την κατάκτηση του τίτλου, ψάχνοντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου μετά από το 2010 και με το "10 στα 10" που πέτυχε με το εκτός έδρας 5-1 επί του Βόλου, δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 την Κυριακή (30/10), αυτό που κάνουν φέτος οι πράσινοι είναι εντυπωσιακό, τονίζοντας πως κατά τη γνώμη του είναι το πρώτο φαβορί για να κόψουν πρώτοι το νήμα στην κούρσα της Super League.

"Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι εντυπωσιακό, έχει 10 στα 10. Φαινόταν ότι η ομάδα από πέρυσι, από τα play off, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και αυτή τη στιγμή για μένα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν (Γιοβάνοβιτς) είναι ένας έμπειρος προπονητής, έχει ξεχωρίσει με την επιτυχία που είχε στον ΑΠΟΕΛ, όπου έφτασε στους 8 του Champions League.

Είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις και νομίζω ότι η πρώτη χρονιά έβαλε τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό και στη δεύτερη χρονιά τώρα, με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανώτερος και ακολουθεί με πολύ σοβαρότητα το πλάνο του προπονητή του.

Η ποιότητα και το πολυ σωστό πλάνο οδηγούν τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή στο να επανέρχεται εκεί που πρέπει να είναι η ομάδα, να κάνει πρωταθλητισμό γιατί έχουν περάσει δύσκολα χρόνια για την ομάδα και αυτή η χρονιά δείχνει πως με τις πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές πιθανότητες για να γίνει πρωταθλητής", δήλωσε ο πρώην προπονητής των πρασίνων.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης μίλησε επίσης για την πορεία της Εθνικής ομάδας ενώ έκανε μνεία στο Μουντιάλ του 1994 στα γήπεδα των ΗΠΑ, που αποτέλεσε την παρθενική συμμετοχή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ