STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Πέντε γκολ, δέκα νίκες και μπαλάρα για τον πράσινους μπροστά σε 15.000 οπαδούς τους στο Πανθεσσαλικό

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλος - Παναθηναϊκός
Ο Παλάσιος πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλος - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε πάρτι την αναμέτρηση στο πράσινο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 10η αγωνιστική της Super League, επικράτησε 5-1 του Βόλου και έφτασε τους 30 βαθμούς κάνοντας το 10 στα 10. Δύο γκολ πέτυχε ο Παλάσιος (39', 44') που άνοιξε τον δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία επιβλητική εμφάνιση στο καταπράσινο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο φιλοξένησε 15.000 οπαδούς του τριφυλλιού. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκόρπισαν τον Βόλο, του οποίου επικράτησαν 5-1 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Πέντε γκολ, δέκα νίκες και μπαλάρα για τον πράσινους μπροστά σε 15.000 οπαδούς τους στο Πανθεσσαλικό

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την τρελή του πορεία, έκανε το 10 στα 10 και έφτασε στους 30 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ξεπέρασε το ρεκόρ που είχε καταγράψει η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα τη σεζόν 1994-1995. Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο της κατοχής και προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βόλου, ο οποίος κυρίως αμυνόταν. Απείλησε μόλις στο 3' με πλασέ του Βέρμπιτς, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε νέα καλή στιγμή στο 12ο λεπτό.

Οι πράσινοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο με τους Θεσσαλούς να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί σε καμία περίπτωση. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 39ο λεπτό. Ο Παλάσιος κράτησε την μπάλα πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά και με εξωτερικό φάλτσο νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-0.

Ο Αργεντινός συνέχιζε να πρωταγωνιστεί και στο 44ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα του τριφυλλιού. Ο Παλάσιος κατέβασε την μπάλα με το στήθος, έπειτα από ένα βαθύ γέμισμα του Μπρινιόλι. Έκανε αμέσως το σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-0 των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος μπήκε με την ίδια δυναμική και δεν άργησε να κάνει τρία τα τέρματά του. Στο 63ο λεπτό ο Χουάνκαρ σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίχτυα. Ο βοηθός έδειξε οφσάιντ, επειδή θεώρησε πως ο εκτεθειμένος Βέρμπιτς επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Κλέιμαν. Ωστόσο, ο Σιδηρόπουλος έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και μέτρησε το γκολ.

Οι πράσινοι έμοιαζαν ασταμάτητοι και στο 67ο λεπτό έγινε το 4-0. Ο Παλάσιος γύρισε προς την περιοχή, ο Σπόραρ με τακουνάκι δεν νίκησε τον τερματοφύλακα του Βόλου, ο Τσέριν πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε διάθεση να βάλει στοπ και στο 76ο λεπτό πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Ο Μπερνάρ πέρασε υπέροχα την μπάλα στον Σπόραρ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, έκανε το πλασέ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Βόλος στο 85ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Νοκέρ. Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους παίκτες των πρασίνων να πανηγυρίζουν με τους 15.000 οπαδούς τους.

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Πέντε γκολ, δέκα νίκες και μπαλάρα για τον πράσινους μπροστά σε 15.000 οπαδούς τους στο Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα (86' Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος (72' Ματίγια), Μεθκίδα (46' Νοκέρ), Ντέλετιτς, Φερνάντες (85' Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (71' Κούτσιας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες (86' Κώτσιρας), Πέρεθ (78' Τσοκάι), Μπερνάρ (86' Γκάνεα), Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς (69' Κουρμπέλης), Σπόραρ (78' Ιωαννίδης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ