ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης:"Να εκμεταλλευτούμε την έδρα"

Δώνης:"Να εκμεταλλευτούμε την έδρα"
Γιώργος Δώνης

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα επιδιώξει ο Ατρόμητος όπως τόνισε ο Γιώργος Δώνης

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ενόψει της αναμέτρησης με την "Ενωση", είπε:"Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας μόνο που αυτή τη φορά είναι μέσα στην έδρα μας.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι άμα θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στο σπίτι μας. Μετά το ματς με τον Άρη όπου είχαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία μπορούμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα και ανεξάρτητα ποιον αντίπαλο έχουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε μάθει επί δύο μήνες".

* Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων μέχρι τις 20.30 της Παρασκευής.Αύριο (Σάββατο) τα γραφεία της διαχείρισης θα είναι ανοικτά από τις 10.00 μέχρι τις 14.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 20 Ευρώ (Θύρα 6), 25 Ευρώ (Θύρες 4 και 7), 40 Ευρώ (Θύρα 3).Για τη Θύρα 5 (οικογενειακή-μαθητική) η τιμή του εισιτηρίου για τον ενήλικα είναι 10 ευρώ και το παιδί 5 ευρώ.

Επίσης από το τμήμα διαχείρισης συνεχίζεται η πώληση καρτών διαρκείας καθώς και η έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου (γίνεται δωρεάν). Την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, τα γραφεία δεν θα εκδίδουν την κάρτα φιλάθλου.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας και για να αποφευχθούν πιθανές δυσλειτουργίες λόγω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους συστήνει τα εξής:

1) Να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια του αγώνα για να αποφύγουν τις ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα και

2) Να προσέλθουν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δεδομένου ότι στις θύρες θα λειτουργήσει το νέο σύστημα εισόδου των φιλάθλων.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ