ΠΑΟΚ

Δώνης: "Μέτριοι, αλλά σημαντική η νίκη"

Δώνης: "Μέτριοι, αλλά σημαντική η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης αφού παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε με την απόδοσή του στον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως σε τέτοια ματς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν βαθμοί

Ο Γιώργος Δώνης αφού παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε με την απόδοσή του στον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως σε τέτοια ματς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν βαθμοί

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: " Προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις όταν τελειώνει ένα παιχνίδι. Λείπανε αρκετοί παίκτες, δεν ξέρεις τι ρυθμό θα έχουν μετά τις Εθνικές. Είναι δύσκολο να προσπαθείς μόνο εσύ να παίξεις ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό βέβαια. Ήμασταν λίγο φλύαροι, αλλά είναι λογικό όταν σε ένα παιχνίδι δεν είναι σε καλή μέρα οι μεσοεπιθετικοί σου. Σε τέτοια ματς κινδυνεύεις και μπορεί να χάσεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό που έστω με 1-0, έστω και με μέτρια απόδοση κερδίσαμε τον αγώνα".

Για τις κίτρινες κάρτες: " Πιστεύεται ότι είναι ευθύνη προπονητή αυτό; Είναι διαφορετικές κάρτες, αυτή που δέχτηκε ο Λόρενς στο ματς με τον Άρη και η σημερινή. Το ποδόσφαιρο, πάντως, είναι ανδρικό άθλημα, θα υπάρξουν και δυνατές φάσεις. Το μόνο που μπορείς να πεις ειδικά για τον Λόρενς είναι ότι προσπάθησε κάποιες φορές να πάρει πέναλτι, το προηγούμενο ήταν, το σημερινό όχι. Δεν είναι θέμα που μπορείς να μείνεις ιδιαίτερα".

Για την τακτική στο ματς: " Δεν στέκομαι ιδιαίτερα στο σύστημα, αλλά στην φιλοσοφία παιχνιδιού. Δουλεύουμε στην προπόνηση σε ένα κομμάτι που δεν είναι τόσο θέμα να δουλευτεί, αλλά πιο πολύ... αγοράζεται. Πάμε την μπάλα πολύ κοντά στην αντίπαλη περιοχή όταν έχουμε οργανωμένη άμυνα σε δύο ζώνες, σήμερα πιστεύω ότι η νίκη ήταν θέμα μίας ατομικής ενέργειας".

Για το παιχνίδι του Κουμάλο: " Ξέραμε τι μας περιμένει. Όταν ήρθαν όλοι οι παίκτες προς το τέλος της εβδομάδας, δουλέψαμε έτσι ώστε ένα από τα αμυντικά χαφ να μπει μπροστά από τα στόπερ και να ανέβουν ψηλά οι κεντρικοί αμυντικοί και είτε η μπάλα να πάει στα άκρα, είτε κάθετα. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί στην προώθηση του ματς, ο Λίνο δεν μας βοήθησε στις σέντρες. Οι προωθήσεις των δύο στόπερ ήταν θέμα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ