ΠΑΟΚ

Δώνης: "Είμαι ευχαριστημένος..."

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Δώνης ήταν ικανοποιημένος από το φιλικό κόντρα στην Ξάνθη, μίλησε για τον Λίαμ Λόρενς, ενώ τόνισε πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις. Tι δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Λόρενς

Ευχαριστημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη ήταν ο Γιώργος Δώνης που μίλησε για πολλά θέματα.

" Το σημαντικότερο είναι οι παίκτες να πάρουν ρυθμό σε τέτοια ματς. Ήταν θετικό που γύρισαν οι Σταφυλίδης και Φωτάκης, ενώ βλέπουμε και ποιοι νέοι παίκτες μπορούν να μπουν στην ομάδα. Δημιουργήσαμε φάσεις και είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα", είπε.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Μπνέι βρέθηκε πίσω στο σκορ ξανά: " Είναι τυχαίο γεγονός. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ με τους Γιάννου και Γεωργιάδη. Θα πρέπει να το αποφύγουμε στα επόμενα ματς αυτό γιατί πρέπει να διατηρήσουμε το μηδέν".

Για τον Λίαμ Λόρενς: " Τον Λόρενς τον ξέρω, έχει πολύ καλές επαφές με την μπάλα. Πρέπει να προσαρμοστεί, ήταν μια ευκαιρία γι' αυτόν σήμερα για να πάρει χρόνο".

Για το τέρμα του Δεληγιαννίδη: " Όταν βλέπω τους μικρούς να συμπεριφέρονται καλά είναι σημαντικό γι' αυτούς και για εμάς για να εξελιχθούν".

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: " Ναι, ήταν αυτός ο προγραμματισμός μας. Νομίζω πως πλέον πάμε στο κομμάτι της ενδωμάτωσής των νέων παικτών στην ομάδα".

Για την συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη: " Σημαντικό είναι να βλέπεις σοβαρότητα από την πλευρά των ανθρώπων που διοικούν τον ΠΑΟΚ. Ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο για τα όσα θέλει η νέα διοίκηση. Για την ώρα πάμε με το πλάνο που είχαμε".

Για το πόσο κομβικά είναι τα ματς με την Ραπίντ Βιέννης: " Καμιά ομάδα δεν καταστρέφεται εάν δεν περάσουμε στους ομίλους. Θέλουμε μια ομάδα με διάρκεια και υγεία".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει κι άλλο φιλικό: " Το ματς με την Ξάνθη ήταν το τελευταίο".

Γεωργιάδης: "Βρίσκουμε ρυθμό με τον καιρό"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, είπε: " Ήταν ένα τεστ για την Ραπίντ. Η ομάδα έκανε πολλές αλλαγές. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ήταν θετικό που γυρίσαμε το ματς. Είναι θετικό στοιχείο γιατί δύο φορές βρεθήκαμε φέτος πίσω στο σκορ αλλά γυρίσαμε το ματς. Έχουμε σαν ομάδα τους αυτοματισμούς, μας βγαίνουν καλύτερα με τον καιρό και η ομάδα κάνει ευκαιρίες".

Για τον Λόρενς, ανέφερε: "Γ ια να έρχεται από την Αγγλία είναι καλός παίκτης. Τα σωματικά του προσόντα ήταν εκπληκτικά, πιστεύω θα βοηθήσει".

Για το ότι έπαιξε στην επίθεση: " Όπου και να με βάλει ο προπονητής προσπαθώ να δίνω το 100%. Νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω και εκεί".

Λόρενς: "Ευχάριστο να παίζεις δίπλα σε νέα παιδιά"

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Λίαμ Λόρενς. Συγκεκριμένα είπε: " Ήταν πολύ καλό για μένα που έπαιξα σήμερα. Είναι ευχάριστο να παίζεις δίπλα σε νέα παιδιά, είναι πολύ ωραία εμπειρία. Εγώ είμαι έτοιμος, έκανα προετοιμασία με την Πόρτσμουθ. Αν δεν ήταν αυτή η κατάσταση στην ομάδα ίσως να μπορούσα να παίξω και περισσότερο. Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ