ΠΑΟΚ

Δώνης: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι"

Δώνης: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι"
INTIME SPORTS

Ανικανοποίητος από το 1-1 έμεινε ο Γιώργος Δώνης που στάθηκε στην φάση του τέρματος του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε καθώς και σε αυτή του πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσιανικούλης

Δυσαρεστημένος από το τελικό 1-1 απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης που έκανε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα είπε:

"To παιχνίδι ξεκίνησε περίεργα. Αντιδράσαμε γρήγορα όμως, είχαμε την υπεροχή για την κυκλοφορία της μπάλας. Σε καμιά περίπτωση όταν παίζαμε με 10 παίκτες δεν φαινόταν πως θα απειληθούμε. Υπάρχουν δύο κομβικές φάσεις στο παιχνίδι, θεωρώ. Μιλάω για το γκολ που πετύχαμε και ακυρώθηκε και την φάση του πέναλτι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, γίναμε απειλητικοί και το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, ούτε είμαστε ευχαριστημένοι".

Για την αποβολή και το πέναλτι: "Η δικιά μου εντύπωση έτσι όπως το είδα εγώ από εκεί που ήμουν είναι πως δεν υπήρχε φάουλ. Ηταν μια εφεύρεση, μία ανακάλυψη. Πάλι σήμερα είχαμε κακή διαιτησία. Για την άλλη φάση επειδή και εγώ ήμουν ποδοσφαιριστής, ξέρω πότε ένας παίκτης βουτάει και πότε ανατρέπεται. Νομίζω πως όταν χάνει το κοντρόλ ο Κουτσιανικούλης, βουτάει πάνω στον Γλύκο".

Για την εμφάνιση του Κάτσε και την αλλαγή σχεδίων μετά την αποβολή: "Συμπεριφέρεται άψογα ο Κάτσε και είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Είχαμε τρία χαφ, τους Κάτσε, Φωτάκη και Λαζαρ. Στην επίθεση τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη που γυρνούσε λίγο πιο πίσω. Παρ' ότι ήμασταν με 10 παίκτες, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία ούτε και παίξαμε γι' αυτή στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τον ΟΦΗ: "Για τον αντίπαλό μας έχω πει πως είναι μια οργανωμένη ομάδα ειδικά αμυντικά. Είναι μια πειθαρχημένη και οργανωμένη ομάδα ο ΟΦΗ".

Για το ότι παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα: "Ο Αγγελίνας έκανε καλή δουλειά από τον πάγκο. Από πάνω όμως είναι διαφορετικό να δίνεις εντολές και έχεις άλλη επικοινωνία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ