ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Απομακρύνουμε τον κόσμο μας"!

Δώνης: "Απομακρύνουμε τον κόσμο μας"!
Δώνης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το μας με την Skoda Ξάνθη, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει γρήγορα να ανατρέψει το κακό κλίμα, ενώ άφησε και αιχμές κατά των αμυντικών του.

Η ομάδα του Περιστερίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει μία βαθμολογική ανάσα, καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

" Εγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου. Θα κρινόταν στη δύναμη και στις λιγοστές ευκαιρίες. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε και να ελέγξουμε απόλυτα το παιχνίδι. Και είχαμε και την ευκαιρία με τον Περόνε να τελειώσουμε το ματς", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε:

" Σε κάθε παιχνίδι αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κάνει το μεγάλο λάθος. Ενας από τους καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο σήμερα, ο Σκόνδρας, το έκανε και το πληρώσαμε".

Κλείνοντας δήλωσε για τα ατυχή αποτελέσματα: " Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε με εύκολο τρόπο και δεν τα καταφέραμε. Προσελκύσαμε περισσότερο κόσμο στα τελευταία δύο ματς αλλά έτσι όπως χάνουμε τους πόντους, θα τον απομακρύνουμε και πάλι. Υπήρχε πολύ άγχος και δεν βγάλαμε φάσεις".





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ