ΑΡΗΣ

Δοκιμή ενδεκάδας χωρίς Αγκάνθο

Δοκιμή ενδεκάδας χωρίς Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Αλκαράθ στην πρώτη δοκιμή ενδεκάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο δεν συμπεριέλαβε τον Νταβίντ Αγκάνθο ενώ ο Ανδρέας Ηρακλής αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς

Ο Νταβίντ Αγκάνθο συνέχισε για μία ακόμη μέρα το ατομικό του πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Λούκας Αλκαράθ να μην τον συμπεριλάβει στο οικογενειακό διπλό.

Θέμα απουσίας ωστόσο του Ισπανού επιθετικού του Άρη δεν τίθεται για τον Ισπανό τεχνικό στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Γεντί Κουλέ" του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε σήμερα ο Αλκαράθ είχε τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιαννίτση και Παντίδο, έχοντας ως αριστερό μπακ τον Μαργαρίτη και δεξί τον Καζναφέρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής το δίδυμο αποτέλεσαν οι Κοέλιο και Οικονομόπουλος με τον Σουνά αριστερό χαφ και τον Καραγιάννη δεξί ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Αγγελούδης και Τριανταφυλλάκος.

Στα ευχάριστα πάντως του σημερινού οικογενειακού διπλού του Άρη ήταν ότι σε αυτό συμμετείχε με τους αναπληρωματικούς ως παρτενέρ του Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας ο Ανδρέας Ηρακλής για πρώτη φορά μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στην διάρκεια της προετοιμασίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ