ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκιμάζει Σουηδό αμυντικό ο Λίνεν

Δοκιμάζει Σουηδό αμυντικό ο Λίνεν
λινεν

Στις προπονήσεις του Πανιωνίου από την Τρίτη συμμετέχει ο 25χρονος αμυντικός, Άντερς Βίκστρoμ που αγωνίζεται στην Γκέφλε

Έτσι από την Τρίτη στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει ο 25χρονος Σουηδός αμυντικός, Άντερς Βίκστρoμ που αγωνίζεται στην Γκέφλε.
Ο Σκανδιναβός θα περάσει από το μικροσκόπιο του Γερμανού τεχνικού τις επόμενες μέρες και να πείσει με την απόδοση του θα αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση για τα "μετόπισθεν".

Την ίδια ώρα οι Κύπριοι επιμένουν για τη συμφωνία του Κούλη Παύλου με την Ομόνοια η οποία όπως αναφέρεται θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Στα αγωνιστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Έβαλντ Λίνεν να έχει και πάλι στην διάθεση του τον Κουμορτζί που εξέτισε την ποινή του.

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" περιμένει την επιστροφή των άλλων διεθνών, με τον Γρηγόρη Μάκο να είναι ήδη στην διάθεση του καθώς είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αλβανίας την Τετάρτη στο "Απόστολος Νικολαϊδης".






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ