ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αναμονή για Μαρίνκοβιτς

Αναμονή για Μαρίνκοβιτς
Λίνεν

Ο Λάμπρος Χούτος έκανε το...ανεπίσημο ντεμπούτο του με την "κυανέρυθρη" φανέλα στο φιλικό 3-3 με την Καλλιθέα, ενώ ο υπό δοκιμήν Νέναντ Μαρίνκοβιτς βρήκε δίχτυα.

Ο 27χρονος φορ αγωνίστηκε για 82 λεπτά και έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.
Ο 19χρονος Σέρβος επιθετικός πέτυχε εξάλλου ένα πολύ όμορφο γκολ και πλέον αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις για το αν θα προχωρήσει η περίπτωση του για τους "κυανέρυθρους".

Οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 καθώς στο 9΄ο Ντελίμπασιτς, στο 53΄ο Λετιέρι και στο 56΄ο Βοσκαρίδης είχαν δώσει σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα της Β΄Εθνικής.

Τελικά όμως με δύο γκολ του Κώστα Καπετάνου στο 60΄και 62΄και ένα του υπό δοκιμή Μαρίνκοβιτς στο 70΄διαμορφώθηκε το τελικό 3-3.Μάλιστα στο 81΄ο Ταμπάσης απέκρουσε πέναλτι του Κένεντι.

Πανιώνιος: Ταμπάσης, Κοντοές (70 Μπουρελάκος), Μπερτέ, Γκασπάρ (46' Μαϊστόροβιτς), Κουτσόπουλος, Βάγκνερ, Παύλου (46' Κόντης), Μαρίνκοβιτς, Καπετάνος, Γουσούλης, Χούτος (82' Σκούφαλης).

Καλλιθέα: Σερεμέτ (46' Αθανασόπουλος), Καρατζάς (46' Μεσέρδης), Δημήτρης, Παραράς, Φύρος, Κένεντι (83' Καραχάλιος), Λετιέρι (62' Μουσταφίδης), Καραδήμος (62' Γεωργίου), Βοσκαρίδης, Πλατέλας (5' Αλεξανδρόπουλος), Ντελίμπασιτς (46' Καζαντζής)








TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ