ΑΡΗΣ

Διπλό αμυντικό πλήγμα στα άκρα

Διπλό αμυντικό πλήγμα στα άκρα
INTIME SPORTS

Κώστας Καζναφέρης και Μίσελ Γκαρμπίνι τέθηκαν νοκ άουτ εν όψει του ντέρμπι του Άρη της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Διπλό πλήγμα στα άκρα της άμυνας επεφύλαξε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη για τον Μανουέλ Μασάδο εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα οι Κώστας Καζναφέρης και Μίσελ Γκαρμπίνι τέθηκαν ουσιαστικά νοκ άουτ με τους Ντάρσι Νέτο και Στέλιο Τσουκάνη να φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες τους για την βασική ενδεκάδα.

Ο Καζναφέρης μετά και από την μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση 1ου βαθμού έξω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και απομένει να φανεί το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης.

Όσο για τον Μίσελ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης. Δυο απουσίες που προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες των Μανόλη Παπαστεριανού και Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Αντίθετα με το παραπάνω καρέ ο Νέρι Καστίγιο παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να δείχνει αποφασισμένος να μην απουσιάσει με το θετικό στην περίπτωση του διεθνή Μεξικανού να έχει να κάνει με το ότι το υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του έχει υποχωρήσει.

Επόμενο είναι μετά τα δύο πρωινά προβλήματα στην προπόνηση του Άρη να άλλαξαν τα πλάνα του Μασάδο όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να αποτελέσουν την βασική του ενδεκάδα στην μάχη της Κυριακής με τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-1-4-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βελλίδης με τον Νέτο αντί του Καζναφέρη ως δεξιό μπακ και τον Τσουκάνη αντί του Μίσελ ως αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι το δίδυμο των Σανκαρέ και Λαζαρίδη.

Ακριβώς μπροστά τους θα είναι λογικά ο Παπαζαχαρίας με τους Πρίττα, Σολτάνι, Φατί και Ουμπίντες να φαντάζουν ως επικρατέστεροι για το καρέ που θα συνδέεται με την κορυφή της επίθεσης όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ένας εκ των Καστίγιο ή Γιαννιώτας.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά από τον διακανονισμό που πέτυχε με τον Ρονάλντο Γκιάρο ακολούθησε η συμφωνία και με τον Κρίστι Βανγκέλι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ