ΑΡΗΣ

Με κόντρα επίθεση στο Καραϊσκάκη

Με κόντρα επίθεση στο Καραϊσκάκη
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο προσανατολίζεται να παρατάξει ένα γρήγορο σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας μπροστά ως τριπλέτα τους Καστίγιο, Ακόστα και Γιαννιώτα.

Ο Μανουέλ Μασάδο μπορεί να αναμένει από αύριο να έχει στην διάθεσή του τον Νέρι Καστίγιο ωστόσο ο τεχνικός του Άρη έδειξε τις προθέσεις του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Επιθυμία του Μανουέλ Μασάδο είναι να παρατάξει τον Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ένα γρήγορο σχήμα και να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη έδειξε τις πρώτες του σκέψεις το πρωί στο οικογενειακό διπλό με την Κ-20 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου δεν συμμετείχε ο Νέρι Καστίγιο.

Η απουσία του διεθνή Μεξικανού επιθετικού είχε να κάνει σε συνεννόηση με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, μετά το υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του.

Ουσιαστικά η απουσία του ήταν για προληπτικούς λόγους με τον Καστίγιο να αναμένεται αύριο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη εν όψει ενός παιχνιδιού το οποίο δεν θέλει να χάσει με τίποτα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μασάδο θα τον συμπεριλάβει όχι απλώς στην αποστολή του αλλά και στην ενδεκάδα όπου δεν αποκλείεται να βρεθούν ακόμη οι Ακόστα και Γιαννιώτας.

Κάτι που μόνο τυχαίο δεν θα είναι στην λογική να παίξει με αντεπιθέσεις και με δεδομένη την ταχύτητα που τους διακρίνει σε συνδυασμό με την παρουσία του Καπετάνου στην θέση του επιτελικού μέσου με γνώμονα την καλή μακρινή του μπαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μασάδο στο σημερινό οικογενειακό διπλό με την Κ-20 του Άρη τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Μιχάλη Σηφάκη θέλοντας να του δώσει επιπλέον ρυθμό μετά από το φιλικό με την Λίτεξ Λόβετς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη κάνει την έκπληξη και τοποθετήσει τον Κρητικό διεθνή τερματοφύλακα στην βασική ενδεκάδα αφήνοντας στον πάγκο τον Βελλίδη στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ