ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίπλα στους Αμερικανούς πυρόπληκτους ο Μπέκαμ

Δίπλα στους Αμερικανούς πυρόπληκτους ο Μπέκαμ
New Image

Σε αγώνα των Λος Άντζελες Γκάλαξι με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της νότιας Καλιφόρντιας, θα πάρει μέρος στις 4 Νοέμβρη ο Άγγλος άσος

Η ομάδα του Λος Άντζελες θα αντιμετωπίσει στο "Home Depot Center" μία ομάδα διασημοτήτων, που θα ονομάζεται Χόλιγουντ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που θα λάβει χώρα στις 4 Νοέμβρη, με τα έσοδα του οποίου να διατίθενται στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και τον Στρατό Σωτηρίας.
Ανάμεσα στα ονόματα που θα απαρτίσουν την ομάδα των διασήμων θα είναι οι Φρανκ Λεμπέφ και Ρίτσαρντ Καφ, οι πρώην διεθνείς με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, Τζο-Μαξ Μουρ και Έρικ Γουινάλντα, ο πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος "Sex Pistols", Στιβ Τζόουνς, καθώς και ο γενικός διευθυντής των Γκάλαξι, Αλέξης Λάλας.

"Όλοι αναμένεται να δώσουν το παρών, και φυσικά ο Ντέιβιντ", τόνισε με δηλώσεις του ο παράγοντας των Γκάλαξι και συνέχισε: "Αυτή είναι μία σπουδαία ευκαιρία για τον οργανισμό μας να κάνει κάτι θετικό για την περιοχή του, το σπίτι μας, αλλά και για τους φίλους και γείτονές μας που επλήγησαν από αυτές τις απίστευτα καταστροφικές φωτιές.


Οι ποδοφαιριστές της ομάδας μας είναι κάτοικοι της Νότιας Καλιφόρνιας. Αυτός είναι ένας έξοχος τρόπος μέσα από το ποδόσφαιρο να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον, και το σημαντικότερο, να συγκεντρώσουμε χρήματα. Και επιπλέον, θα δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να δει τους σταρς που έχουμε εδώ με τους Γκάλαξι".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική είσοδος σε αυτό το ματς έχει οριστεί στα 20 δολάρια (θα υπάρχει και κάποιος περιορισμένος αριθμός θέσεων που το εισιτήριο θα κοστίζει 60 δολάρια), ενώ θα γίνει και δημοπρασία, στο περιθώριο του αγώνα, με παίκτες των Γκάλαξι αλλά και της ομάδας των διασήμων να πουλούν κάποια προσωπικά τους αντικείμενα.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ