ΑΕΚ

Δίπλα στον Παυλή ο Δέλλας

Δίπλα στον Παυλή ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Στο πλευρό του Μιχάλη Παυλή, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας. "Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε" δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μητρόπουλος, ενώ για τον υποβιβασμό της Ένωσης μίλησε και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Κοντά στον Μιχάλη Παυλή στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος από την αρχή προσπάθησε να είναι ασπίδα για τους παίκτες του.

Ο Παυλής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Δέλλας πήγε εκεί λίγο μετά προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο παίκτης του.

Μαζί του ήταν και ο φροντιστής της ομάδας, Νίκος Κορομηλάς, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Βαγγέλης Γιαννίσης, ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Μπουρουτζίκας αλλά και οι συμπαικτες του 23χρονου επιθετικού, Γιάννης Αραμπατζής, Χρήστος Αρκούδας, Κώστας Τσούπρος, Ανδρέας Σταματής και Νίκος Κουρέλλας.

Από εκεί και πέρα, δηλώσεις στο MEGA έκανε ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος αναλυτικά είπε:

Σε ποια κατάσταση βρέθηκες μετά τη λήξη του αγώνα ;

Ήταν ένα γεγονός που ξέρεις ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ και θα σε κυνηγάει για όλη σου τη ζωή.

"Παλεύατε" μόνοι σας οι παίκτες, εδώ και πολλούς μήνες.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπήρξαν αυτά τα παιδιά και μπορέσαμε και περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις μαζί. Παλεύαμε μόνοι μας με τα θηρία και ήταν πολύ δύσκολο να φέρουμε εις πέρας αυτήν την κατάσταση…

Τι θα κάνετε εσείς οι παίκτες πλέον ;

Όλοι μας κοιτάμε τι θα κάνει "αύριο" η ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έχει συμβεί-είναι κάτι πολύ δύσκολο, που δεν μπορείς να το χωνέψεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπρούνο Τσιρίλο είπε στο "Tuttomercatoweb.com": "Παρότι είμαι στη Μετς, παρακολουθώ όλη τη σεζόν την ΑΕΚ, καθώς είναι μια ομάδα από την οποία έχω ωραίες αναμνήσεις και χάρη σε αυτήν αγωνίστηκα στο Champions και το Europa League. Δυστυχώς, η χρονιά έκλεισε καταστροφικά, με κύριο λόγο τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, ενώ έπαιζαν μόνο νεαροί παίκτες. Η ομάδα πλήρωσε τη μικρή εμπειρία της αλλά και το κλίμα που υπήρχε. Όταν πληρώνεσαι λίγο ή καθόλου, είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο".

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και την εισβολή των οπαδών σχολίασε: "Η ΑΕΚ είχε πάντα ήσυχους φιλάθλους που δεν δημιουργούσαν ποτέ προβλήματα. Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευσή τους, αλλά η εισβολή τους ήταν καθοριστική για τον υποβιβασμό".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ