ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δήμου: "Μας το χρωστούσε η τύχη"

Δήμου: "Μας το χρωστούσε η τύχη"
INTIME SPORTS

Σημαντική χαρακτηρίζει τη νίκη του Πιερικού επί του Αγροτικού Αστέρα ο "χρυσός" σκόρερ της ομάδας Παύλος Δήμου.

Με δηλώσεις του στα "Αθλητικά Νέα" τόνισε ότι ή νίκη ήταν δίκαιη για την ομάδα του και αφιερώνει το γκολ στην μητέρα του.

" Ο τρόπος που χάσαμε στην Ηλιούπολη μας είχε πεισμώσει. Μάλλον μας το χρωστούσε η τύχη. Ο τρόπος που κερδίσαμε τον Αγροτικό Αστέρα μας κάνει να χαρούμε περισσότερο αυτή τη νίκη. Θα έλεγα ότι μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Και ο αντίπαλός μας είχε ευκαιρίες, αλλά εμείς περισσότερες αριθμητικά και εκτιμώ ότι πήραμε ότι δικαιούμασταν. Αυτή η επιτυχία μας δίνει ώθηση και ψυχολογία, ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.


Πλέον, περιμένουμε πιο κοντά μας τον κόσμο, γιατί αν κερδίσουμε το Σάββατο, θα βρεθούμε αρκετά ψηλά. Ο αντίπαλος εκτιμώ ότι διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και θα έχουμε δύσκολη αποστολή, αφού δεν έχει χάσει ακόμα βαθμό. Αλλά ως γηπεδούχοι εκτιμώ ότι διατηρούμε ένα ελαφρύ προβάδισμα
".


"Το αφιερώνω στη μητέρα μου"

Ο Παύλος Δήμου, μίλησε επίσης για τη σωστή δουλειά που γίνεται φέτος στον Πιερικό: " Ο Πιερικός είναι μια νέα ομάδα, που βασίζεται στο σύνολο και όχι σε επιμέρους "αστέρια". Ατού μας είναι η καλή δουλειά και το «δέσιμο», ενώ η ιστορία μας επιβάλλει να κυνηγάμε πάντα τη νίκη. Βλέπουμε κάθε ματς χωριστά και το πλασάρισμα στην εξάδα, όπως πέρυσι, δεν είναι "άπιαστος" στόχος. Τέλος, αφιερώνω το γκολ που πέτυχα στην οικογένειά μου και ειδικά στην μητέρα μου, που περνά μια περιπέτεια υγείας".

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ