ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δημήτρης Πέλκας: Θέμα ωρών η μεταγραφή του στη Χαλ

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε αναμέτρηση με την Άνκαραγκουτσου | 18 Ιανουαρίου 2021
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε αναμέτρηση με την Άνκαραγκουτσου | 18 Ιανουαρίου 2021 @2021 AP IMAGES

Ο Δημήτρης Πέλκας θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χαλ από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι πολύ κοντά από το να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χαλ, ομάδα της Championship, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός θα πετάξει σήμερα (29/08) στην Αγγλία για να περάσει τα ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτσαλί, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις. Η Φενέρμπαχτσε θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε ο Γεωργιανός προπονητής της Χαλ, Σότα Αρβελάτζε, τον "ανακοίνωσε" σε δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου. "Δύο επιπλέον μεταγραφές θα κάνουμε μέσα στις επόμενες 72 ώρες. Η μία εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Πέλκας", ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Πέλκας αγωνίζεται στη Φενέρ από το καλοκαίρι του 2020. Συνολικά σε 67 συμμετοχές πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ.

Μάλιστα και ο πατέρας του Έλληνα διεθνούς πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με μια φανέλα της Χαλ η οποία έχει το όνομα του Πέλκα, αλλά και τον αριθμό που συνηθίζει να φοράει ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

Το story του Δημήτρη Πέλκα:

Δημήτρης Πέλκας: Θέμα ωρών η μεταγραφή του στη Χαλ


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ