ΕΠΟ

Δημητρίου: "Εστάλη έγγραφο στο Big 4 να συνεισφέρουν στην αμοιβή του Κλάτενμπεργκ"

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την υπογραφή του ως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την υπογραφή του ως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ΙΝΤΙΜΕ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, ανέφερε πως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έλαβαν έγγραφο από την ΕΠΟ για να συνεισφέρουν στον μισθό του Κλάτενμπεργκ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, προέβη σε μία αποκάλυψη όσον αφορά στον μισθό του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Δίκη στο OPEN πως η Ομοσπονδία ζήτησε με επιστολή της από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συνεισφέρουν στον μισθό του Κλάτενμπεργκ.

"Μέχρι σήμερα που είναι 1.5 έτος τα χρήματα είναι 900.000 ευρώ για όλη την ΚΕΔ. Να ξεχωρίσουμε το κομμάτι Κλάτενμπεργκ με τους άλλους. Τον ξένο αρχιδιαιτητή τον επέβαλε η UEFA. Μας στοίχισε 900.000 πέρυσι.

Μας έδωσε η UEFA 400.000. Τα άλλα τα δώσαμε εμείς. Επίσης εστάλη έγγραφο προς το Big 4 για να δώσουν ένα ποσό. Πιστεύω με την τοξικότητα που έχουμε στο ποδόσφαιρο είναι απαραίτητος ο ξένος αρχιδιαιτητής. Απλά να μην υπάρχουν τόσοι πολλοί ξένοι στη ΚΕΔ. Να είναι δύο ξένοι στην ΚΕΔ και για δύο χρόνια ακόμα να έχουμε ξένους στα ντέρμπι" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ