ΑΕΚ

Δημάτος για Οικονόμου: "Ο συνολικός οργανισμός της ΑΕΚ τον αδίκησε"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Δημάτος είπε το δικό του "αντίο" στον Μάριο Οικονόμου, σχολίασε πως ο οργανισμός ΑΕΚ σε έναν βαθμό τον αδίκησε και έκανε απολογισμό της πορείας του Έλληνα αμυντικού στην Ένωση.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, Ανδρέας Δημάτος τονίζοντας το δικό του "αντίο" στον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη, είπε πως ο οργανισμός ΑΕΚ σε έναν βαθμό τον αδίκησε και έκανε απολογισμό της πορείας του Έλληνα αμυντικού στην Ένωση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"Από τα πιο υγιή στοιχεία, που θα μπορούσαν να υπάρξουν στα αποδυτήρια της οποιασδήποτε ομάδας, από τις πιο ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, από τους πλέον ξεχωριστούς χαρακτήρες που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ποτέ να έρθουμε κοντά.

Εντύπωσή μου είναι και μακάρι να κάνω λάθος ότι ο συνολικός οργανισμός της ΑΕΚ αδίκησε σε κάποιο -μικρό ή μεγάλο δεν έχει πλέον την πραγματική σημασία- τον Μάριο Οικονόμου και στο ποσοστό που μου αναλογεί αισθάνομαι πραγματικά άσχημα γιατί νιώθω ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί και να ευνοήσαμε ή να μην αποτρέψαμε επαρκώς το να αποτελέσει ο διεθνής αμυντικός το εύκολο θύμα της κριτικής, που σε κάποια σημεία έφτασε μέχρι και την προσωπική του στοχοποίηση.

Ο ίδιος μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν παραπονέθηκε ποτέ, δεν γκρίνιαξε ποτέ, δεν εξωτερίκευσε ποτέ τις σκέψεις του, εκτιμώ ότι -στο πλαίσιο της ακόμα πιο σκληρής κριτικής που ο ίδιος κάνει στον εαυτό του- περισσότερο τον απασχόλησαν οι δικές του ευθύνες για μία σχέση που έδειχνε να οδηγεί σε αδιέξοδο.

Είχε οπλιστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή με ένα μόνιμο χαμόγελο στα Σπάτα το οποίο για μένα προσωπικά περισσότερο αποτέλεσε την άμυνά του παρά ήταν... πειστικό στο να κρύψει την όποια πικρία που δεν μου εξομολογήθηκε ποτέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι αισθάνθηκε.

Το ευχάριστο είναι ότι και ο ίδιος πιστεύει πως η σημαντική μεταγραφή του σε μία αξιόπιστη και ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η Κοπεγχάγη, αποτελεί την καλύτερη εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Είμαι επίσης σίγουρος ότι κρατάει μέσα του τις καλές στιγμές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, την οποία σεβάστηκε και τίμησε με ειλικρίνεια, και που -ασχέτως αν ήταν οι περισσότερες ή οι λιγότερες- ήταν σαφέστατα σημαντικές.

Καλή επιτυχία Μάριε και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Πραγματικά το αξίζεις!".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ