ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου

ΑΕΚ: Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, Μάριου Οικονόμου, στην Κοπεγχάγη αντί 1.000.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ τα βρήκε από την Τετάρτη (2/9) σε όλα με την Κοπεγχάγη για την παραχώρηση του Μάριου Οικονόμου έναντι 1 εκατ. ευρώ και ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πέταξε μέσα στην Πέμπτη για τη δανέζικη πρωτεύουσα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/9) η Ένωση ανακοίνωσε την πώληση του Έλληνα στόπερ στην Κοπεγχάγη. Τη φετινή σεζόν ο Οικονόμου έπαιξε σε 28 παιχνίδια και έβαλε ένα γκολ, ενώ συνολικά στα δύο χρόνια παρουσίας του στους "κιτρινόμαυρους" είχε 64 ματς με 4 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ και Μπάρι. Αναλυτικά η ανακοίνωσε των κιτρινόμαυρων:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την ιταλική Μπολόνια το καλοκαίρι του 2018 με τη μορφή δανεισμού και τον Ιανουάριο του 2019 η ομάδα μας προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Σε αυτά τα δύο χρόνια, φόρεσε συνολικά τη φανέλα της ΑΕΚ σε 64 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κέρδισε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια της ΑΕΚ στον Μάριο Οικονόμου για την προσφορά του στον σύλλογο, μαζί με τις πιο θερμές ευχές όλων μας για επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ